Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
08:58 25 09 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O firmă din Olt, furnizor pentru Baza Logistică Navală (document)

ro

17 Jul, 2021 21:43 1976 Marime text
  •  Matra SRL va furniza carne pentru Baza Logistică Navală (Ministerul Apărării Naționale - U.M. 02022) Constanța.
Baza Logistică Navală (Ministerul Apărării Naționale - U.M. 02022) Constanța a încheiat un acord cadru pentru furnizare carne.
 
Potrivit Licitație publica.ro, denumirea completă a proiectului atribuit este „Carne refrigerată de pasăre (aripioare de pui refrigerate, spinări de pasăre refrigerate, piept de pui dezosat fără piele refrigerat, pulpe de pui dezosate fără piele refrigerate)

Carne congelată de pasăre (aripioare de pui în stare termică "congelată", spinări de pasăre în stare termică "congelată", piept de pui dezosat fără piele în stare termică "congelată", pulpe de pui dezosate fără piele în stare termică "congelată" ) “. 
 
Societatea care se vor ocupa de furnizarea cărnii pentru Baza Logistică Navală (Ministerul Apărării Naționale - U.M. 02022) Constanța este Matra SRL.
 
Atribuirea a avut loc în data de 22.06.2021.   
 
Persoanele cu funcţie de decizie din cadrul autorității contractante 

Gîdiuţă Victor – comandant; - membrii organelor decizionale ale autorităţii contractante ce au legătură cu procedura de atribuire: Munteanu Valentin – Locţiitor al comandantului, Fluture Gigi Daniel - Sef Stat Major, Ablai Cristina Lucia - Contabil şef, Preda Mădălina- Consilier juridic șef, Olteanu Ioana- Consilier juridic - alte persoane din cadrul autorităţii contractante ce pot influenta conţinutul documentaţiei de atribuire și/sau procedura de atribuire - comisia de evaluare: Pirvulescu Eugen, Fundeanu Ana Maria, Petcu Dumitru, Patrascu Octavian (membru de rezervă), Ponov Daniela (membru de rezervă), Dragan Emilia (membru de rezervă).
 
Descrierea contractului
 

Furnizare carne refrigerată de pasăre (aripioare de pui refrigerate, spinări de pasăre refrigerate, piept de pui dezosat fără piele refrigerat, pulpe de pui dezosate fără piele refrigerate), în perioada 01.07.2021-30.06.2022, Carne congelată de pasăre (aripioare de pui în stare termică "congelată", spinări de pasăre în stare termică "congelată", piept de pui dezosat fără piele în stare termică "congelată", pulpe de pui dezosate fără piele în stare termică "congelată"), în perioada 01.08.2021-31.07.2022 pentru unităţile militare din Forţele Navale.

Autoritatea contractantă va răspunde la orice solicitare de clarificări sau informaţii privind documentaţia de atribuire în a 10-a zi înainte de termenul stabilit pentru depunerea ofertelor, într-o perioada care nu depăşeşte 5 zile lucrătoare de la primirea acestora.

Despre firma câștigătoare
 
Despre Matra SRL

 
Matra SRL este o societate înființată în anul 1994, în Scornicești, județul Olt și are ca domeniu de activitate fabricarea produselor din carne (inclusiv din carne de pasăre).

Potrivit Confidas.ro, Ionescu Petrache Lucian este asociat unic și administrator al societății. Acesta este asociat persoană juridică și în firma Oltenia Certeal Nord Cooperativa Agricolă.

Pe anul fiscal 2020, societatea a raportat o cifră de afaceri de 52.250.413 lei, un profit net 1.200.532 lei și un număr mediu de 143 angajați.

Compania Matra SRL a încheiat 1.714 contracte de achiziții publice în valoare totală de 199.203.788,54 lei.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.

 
În secțiunea „Documente“ puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe licitatiapublica.ro.
 
PRECIZĂRI:
             
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii