Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:17 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O firmă din Năvodari se va ocupa de service-ul unei instalaţii de inspecţie cu raze X la CN APM Constanţa (document)

ro

13 Feb, 2020 00:00 3373 Marime text

Compania Naţională Administraţia Porturilor Maritime SA Constanţa a atribuit un contract în urma unei licitaţii publice pentru achiziţia de service post garanţie pentru Instalaţie staţie de inspecţie containere/vehicule cu raze X - THSCAN MB 1215F. Atribuirea a avut loc în data de 10 februarie 2020. Valoarea finală a achiziţiei este de 195.500 de lei, iar firma câştigătoare este RAC SRL.

Potrivit Registrului Comerţului, SC RAC SRL este o firmă cu sediul în oraşul Năvodari. A fost înfiinţată în 1993 şi are un capital social subscris de 500 de lei, cu 50 de părţi sociale, valoarea uneia fiind de 10 lei. Asociatul unic al firmei este Gavrilă Raţiu. Tot el este şi administratorul firmei, care se ocupă de „activităţi de testări şi analize tehnice“.

Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.

În secţiunea „Documente” poate fi consultat anunţul de atribuire publicat pe licitatiapublica.ro.

Citeşte şi:

O firmă din Caraş Severin a bătut palma cu CN APM Constanţa. Iată ce va livra! (document)

CN APMC s-a trezit cu un singur ofertant O firmă din Năvodari s-a ocupat de instalaţia de inspecţie a containerelor din port (documente)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii