Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:32 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O firmă din judeţul Dolj a bătut palma cu DGASPC Constanţa. Va elabora documentaţia tehnico-economică pentru construirea de case de tip familial (document)

ro

15 Feb, 2018 00:00 3409 Marime text
Nide Com Serv SRL, din judeţul Dolj, a semnat cu Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Constanţa. DGASPC Constanţa vrea să construiască imobile de tip familial şi să înfiinţeze noi centre zi şi de recuperare.
 
Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Constanţa a anunţat cine şi-a adjudecat contractul „Servicii de elaborare documentaţie tehnico-economică, faza Studiu de fezabilitate (SF) / Documentaţie de autorizare a lucrărilor de intervenţie (DALI), Proiect tehnic (PT), detalii de execuţie (DDE), având ca obiect «Construirea de case de tip familial şi reabilitarea de clădiri în vederea deschiderii unor centre de zi/de recuperare» - unităţi de asistenţă socială şi protecţia copilului aflate în subordinea direcţiei.
 
Obiectul contractului constă în prestarea serviciilor de elaborare a documentaţiei tehnico-economice, faza Studiu de fezabilitate (SF) / Documentaţie de autorizare a lucrărilor de intervenţie (DALI), Proiect tehnic (PT), detalii de execuţie (DDE), având ca obiect „Construirea de case de tip familial şi reabilitarea de clădiri în vederea deschiderii unor centre de zi/de recuperare“ - unităţi de asistenţă socială şi protecţia copilului aflate în subordinea DGASPC Constanţa.
 
Contractul D8968 / 6.02.2018, în valoare de 99.575 de lei, a revenit societăţii Nide Com Serv SRL. Şi contractul D8964 / 6.02.2018, în valoare de 99,575 de lei, a fost adjudecat de Nide Com Serv SRL. În valoare de 88.200 de lei, contractul D6654 / 29.01.2018 a fost atribuit aceleiaşi societăţi, care şi-a adjudecat şi contractul D6657 / 29.01.2018, în valoare de 88.200 de lei.

Responsabili de atribuirea procedurii

Persoanele care deţin funcţii de decizie în cadrul autorităţii contractante responsabile de atribuirea contractului sunt. director general - Dinică Petre; director general adjunct economic - Jipa Elena; director general adjunct Asistenţă Socială - Anca Ghiţulescu; director general adjunct Protecţia Copilului - Mihaela Ristea; Biroul Achiziţii Publice - Apetroaei Elena Loredana, Galea Laura Alexandra, Iliev Ionuţ, Nachiu Nicoleta Veronica; Centrul Administrativ Patrimoniu Tehnic: Ţuţuianu Catalin, Tudoran Corina, Erimia Carmen, Ciuceanu Mariana, Andrei Liviu, Mititelu Radu, Merosneac Catalin; Biroul Juridic Contencios: Sîrbu Cristina, Moldoveanu Liana; Popescu Marian, Murat Anida; Serviciul Contabilitate, Buget: Stamule Zoica, Chila Carmen, Marcu Sorina, Sandru Simona - Mihaela, Acatrinei Florentina, Neculaev Alina, Geamalinga Tanta, Butoi Meral.

Nide Com Serv SRL, în datele Registrului Comerţului 

Înfiinţată în anul 1992, firma are sediul social în comuna Ostroveni, judeţul Dolj. Capitalul social subscris, de 759.200 de lei, integral vărsat, este compus din 7.592 de părţi sociale, valoarea uneia fiind de 100 de lei. Firma este controlată de
Carmina Demetriad, născută pe 16.05.1969, în Craiova, Dolj, şi Nicuşor Laurenţiu Demetriad, născut pe 8.06.1967, în Craiova, Dolj, fiecare cu 50% din capitalul social. Nicuşor-Laurenţiu Demetriad este administratorul societăţii, care se ocupă de comerţul cu amănuntul în magazine nespecializate, cu vânzare predominantă de produse nealimentare.
 
În anul fiscal 2014, societatea cu doi salariaţi a înregistrat o cifră de afaceri de 90.065 de lei şi un profit de 4.098 de lei. De asemenea, în anul fiscal 2015, firma cu cinci salariaţi a avut o cifră de afaceri de 76.300 de lei şi un profit de zero lei. Situaţia financiară pe anul 2016 arată astfel: un salariat, o cifră de afaceri de 459.050 de lei şi un profit de 40.057 de lei.
 
În secţiunea „Documente“ puteţi consulta anunţul de atribuire a licitaţiei. 
 
Citeşte şi:
 
DGASPC Constanţa vrea să construiască imobile de tip familial şi să înfiinţeze noi centre zi şi de recuperare. Date din anunţul de licitaţie
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii