Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:51 30 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O firmă din Ilfov a câștigat contractul de toaletare și secționare arbori în municipiului Constanța (DOCUMENTE)

ro

10 Dec, 2022 16:30 1955 Marime text
  • Contractul în valoare de 135.322 lei fără TVA a fost adjudecat de Garden Center Grup SRL din județul Ilfov
  • Potrivit www.confidas.ro, compania a avut 511 contracte de achiziții publice în valoare 224.602.351,53 lei
  • Administratorul firmei și unicul asociat este Ion Olteanu, cunoscut drept regele spațiilor verzi din București
  • Olteanu mai deține și firmele Eco Distribution SRL, Eco Horticultura SRL, Eco Hortirom SRL, Ro Verde Landscaping SRL, Agrodynamic SRL


Primăria Constanța achiziționează serviciu pentru toaletare și secționare arbori, un contract în valoare de 135.322 de lei, fără TVA.
Contractul a fost adjudecat de Garden Center Grup SRL din județul Ilfov.
Administratorul firmei și unicul asociat este Ion Olteanu.

Firma a avut în 2001 o cifră de afaceri de 52.394.640 de lei, un profit net de 3.048.157 de lei și 218 angajați.
Potrivit www.confidas.ro, compania a avut 511 contracte de achiziții publice în valoare 224.602.351,53 lei.
Garden Center Grup SRL mai este asociat cu 95% în Euro Plant Construct - Invest SRL (n.r. firma are întrerupere de temporară de activitate, dar și în Eco Plant Import Export SRL unde deține 89% din părțile sociale.

Olteanu mai deține și firmele Eco Distribution SRL, Eco Horticultura SRL, Eco Hortirom SRL, Ro Verde Landscaping SRL, Agrodynamic SRL.
Olteanu, este cunoscut în mass-media ca fiind regele spațiilor verzi din București, după ce a derulat numeroase contracte cu mai multe primării de sector, dar și cu Administrația Lacuri Parcuri Agrement București.

Potrivit presei centrale, Firma Garden Center Grup a apărut şi într-un referat al DNA din aprilie 2015. Procurorii anticorupţie anunţau atunci că viceprimarul oraşului Miercurea Ciuc Szoke Domokos, în calitate de preşedinte al Comisiei de evaluare a ofertelor depuse la o licitaţie organizată de primăria Miercurea Ciuc pentru atribuirea unui contract de lucrări de amenajare zonă verde, în valoare estimată de 1.320.170 lei, a acceptat şi declarat câştigătoare o ofertă neconformă depusă de către compania din Ilfov , iar ulterior a semnat acte administrative pe baza cărora au fost aprobate decontări ilegale în favoarea firmei, în temeiul unei documentaţii neconforme realităţii care atesta lucrări pentru suprafaţă de teren mai mare decât cea reală, detalii aici: https://www.pna.ro/comunicat.xhtml?id=6243.

În februarie a.c., Primăria Constanța a atribuit un contract în valoare de 308.895 lei societății RO Verde Landscaping SRL din Petrești, din Ilfov, pentru furnizarea ded material dendro-floricol în vederea completării fondului vegetal din intravilanul municipiului.

Societatea a mai câștigat și în 2018 un contract la Primăria Constanța pentru mai multe loturi de material dendro-floricol, în cadrul unui acord-cadru cu o valabilitate de trei ani. Contractul din 15 februarie 2022 a fost predat firmei în urma unei proceduri simplificate. 

Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În Secțiunea Documente puteți consulta anunțul de atribuire a contractului.


PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


 Citește și:

O firmă din Ilfov a câștigat contractul pentru proiectare „Perdea Verde” pentru zona de sud a municipiului Constanța

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii