Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:20 01 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O firmă din Iași va face curățenie în sediile Direcției Generale Asistență Socială Constanța (DOCUMENT)

ro

18 Apr, 2024 11:06 471 Marime text
  • Contractul „Achiziția serviciului de întreținere și curățenie pentru sediile din cadrul D.G.A.S.“, în valoare de 389.205 lei, a fost atribuit pe data de 11 aprilie.
  • Firma câștigătoare a fost desemnată Alpinpolaris SRL.
  • Asociat unic și administratoral firmei este Cosmin Gheorghiță Zlate.
 
Direcția Generală Asistență Socială Constanța a publicat pe SEAP numele agentului economic care a câștigat contractul care se referă la achziția serviciului de întreținere și curățenie pentru sediile direcției.
 
Astfel, contractul „Achiziția serviciului de întreținere și curățenie pentru sediile din cadrul D.G.A.S.“, în valoare de 389.205 lei, a fost atribuit pe data de 11 aprilie. Firma câștigătoare a fost desemnată Alpinpolaris SRL.
 
Autoritatea contractantă va atribui initial un contract de prestări servicii cu o durată de la 01.05.2024 până la 31.12.2024. Contractul este cu caracter de regularitate, iar autoritatea contractantă opteză, în condițiile impuse de art. 165 din HG nr. 395/2016 pentru aprobarea Normelor metodologice de aplicare a prevederilor referitoare la atribuirea contractului de achiziţie publică/acordului-cadru din Legea nr. 98/2016 privind achiziţiile publice, pentru suplimentarea la nivelul maxim prevăzut al prestării serviciilor. Dreptul autorității contractante de a opta pentru suplimentarea cantitaților este condiționat de existența resurselor financiare alocate cu această destinație.

Obiectul contractului: prestarea serviciului  de întretinere și curațenie pentru sediile din cadrul DGAS, ce constă în operațiunile de curățare și dezinfecție a suprafețelor la fiecare din locatiile stabilite de autoritatea contractanta la punctul 3 din caietul de sarcini.
 
 
Despre Alpinpolaris SRL

 
Cu sediul social pe strada Dn28, Nr. 134 din localitatea Valea Lupului, Județul Iași, firma a fost înființată în anul 2020 și are ca obiect de activitate - alte activitățti de servicii n.c.a. Zlate Cosmin Gheorghiță este asociat unic și administrator.
 
Societatea și-a adjudecat, prin negociere directă, 51 de contracte de la autorităâi publice locale. Printre acestea se numără: Servicul Public Local Salvamont, Școala de Formare Inițială și Continuă a Personalului Poliției de Frontieră Iași, Centrul Medical de Diagnostic și Tratament Ambulatoriu Oradea, Spitalul de Psihiatrie „Elisabeta Doamna“ și altele.
 
În anul 2023, societatea cu 40 de salariați a declarat o cifră de afaceri de 4.164.154 lei și un profit de 921.082 lei.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea „Documente“, puteți consulta anunțul de atribuire a contractului publicat pe e-licitatie.ro// pe SEAP.

 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
Citește și:
 
DGASPC Constanța, licitație deschisă pentru lucrări de proiectare, achiziționare și montare echipamente la CRRN Artemia Techirghiol (DOCUMENT)

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța cumpără generator electric (DOCUMENT)
 
DGASPC Constanța, licitație deschisă pentru proiectare și execuție sistem de alarmă antiefracție (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii