Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:42 22 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O firmă din Gorj va urmări „comportamentul în timp” a podului Sfânta Maria de la Cernavodă (DOCUMENT)

ro

11 Sep, 2022 11:58 1666 Marime text
  • Valoarea totală a achiziției a fost de 249.000 lei
 
Primăria orașului Cernavodă a atribuit un contract, în urma unei licitații publice pentru „Urmărirea comportării în timp a podului peste Canalul Dunăre-Marea Neagră – Podul Sfânta Maria, prin metode geodezice, pentru Primăria Orașului Cernavodă”.
 
Valoarea totală a achiziției a fost de 249.000 lei, conform anunțului publicat la data de 8 septembrie în platforma SEAP. Contractul a fost atribuit la data de 7 septembrie către firma Topo Earth SRL.
 

Topo Earth SRL

 
Firma a fost fondată în anul 2008 și are sediul social în județul Gorj, la Ohaba Jiu. Activitatea principală, potrivit codului CAEN, este reprezentată de „Activități de inginerie și consultanță tehnică legate de acestea”. Asociat unic și administrator al firmei este Nicolae Ion Băbucă. Nu este implicat în alte companii, conform confidas.ro. În anul 2021, firma a raportat un singur salariat, la o cifră de afaceri de 227.257 lei, cu un profit de 167.475 lei.
 
Societatea a încheiat 15 contracte de achiziții publice in valoare totală de 353.636 lei. Contractual cu Primăria Cernavodă este primul contract semnat în județul Constanța, restul contractelor fiind cu companii importante de stat cum ar fi Complexul Energetic Oltenia SA, Compania Locală de Termoficare Colterm SA, Transelectrica sau Romgaz.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.

În secțiunea „Documente“ puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe licitatiapublica.ro.

PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise

 
Citește și

Peste 700.000 de euro pentru modernizarea iluminatului public în Cernavodă. Contractul, câștigat de firma fondată de deputatul PNL Maria Gabriela Horga și administrată de soțul său (DOCUMENT)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii