Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
04:08 28 10 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O firmă din Galaţi se va ocupa de infrastructura de agrement din Eforie. Ce valoare are contractul (document)

ro

11 Jun, 2019 00:00 2435 Marime text
Primăria localităţii Eforie a atribuit un contract, în urma unei licitaţii publice, aferent achiziţiei de servicii de realizare PT, DDE şi asistenţă tehnică din partea proiectantului şi de lucrări de construcţii utilaje şi echipamente pentru obiectivul de investiţii „Dezvoltarea infrastructurii de agrement în staţiunea Eforie Sud/Eforie Nord“.
 
Obiectul contractului îl reprezintă proiectare şi execuţie lucrări de construcţii de clădiri, constând în servicii de realizare PT, DDE şi asistenţă tehnică din partea proiectantului, şi lucrări de construcţii utilaje şi echipamente pentru obiectivul de investiţii „Dezvoltarea infrastructurii de agrement în staţiunea Eforie Sud/Eforie Nord“, urmând a fi realizate următoarele activităţi: întocmirea documentaţiei tehnice pentru autorizarea executării lucrărilor de construire, elaborarea proiectului tehnic (PT) şi a detaliilor de execuţie (DDE), asistenţă tehnică proiectant pe perioada executării lucrărilor; lucrări de construcţii clădiri, restaurare şi reparaţii curente; lucrări de amenajare peisagistică, amenajare locuri de joacă/recreere şi trotuare, realizare fântâni arteziene, realizare iluminat ambiental/stradal; lucrări auxiliare conducte de apă, realizare de tuburi de protecţie pentru cabluri, realizare infrastructură şi transmisie date.
 
Valoarea finală a contractului este de 17.596.439,40 de lei. Proplast Medi SRL este societatea câştigătoare. Firma a fost înfiinţată în anul 2010 şi are sediul social în satul Tuluceşti din judeţul Galaţi. Capitalul social al firmei este de 1.020.000 de lei, iar asociat unic şi administrator este Jenică Ion. Activitatea principală a societăţii constă în lucrări de construcţie a proiectelor utilitare pentru fluide. În anul 2018, societatea a raportat 13 salariaţi, o cifră de afaceri de 4.432.086 de lei, iar profitul a fost de 617.400 de lei.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.
 
În secţiunea „Documente“ puteţi consulta anunţul de atribuire a licitaţiei la care facem referire.
 
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii