Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:41 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O firmă din Galaţi se va ocupa de iluminatul stradal din Portul Constanţa (document)

ro

13 Jan, 2020 00:00 3825 Marime text


Compania Naţională „Administraţia Porturilor Maritime” SA Constanţa a atribuit un contract în urma unei licitaţii publice pentru construire reţele electrice de iluminat exterior stradal - proiectare şi execuţie. Atribuirea a avut loc în data de 6 ianuarie 2020. Obiectul prezentului contract îl constituie achiziţia lucrărilor de „Construire reţele electrice de iluminat exterior stradal - proiectare şi execuţie“, care fac parte din reţeaua de distribuţie a energiei electrice din incinta Portului Constanţa.


Activitatea de distribuţie a energiei electrice în Portul Constanţa este realizată de către Compania Naţională Administraţia Porturilor Maritime SA Constanţa care, prin Sucursala Energetică Port, are obligaţia de a asigura continuitatea alimentării cu energie electrica a consumatorilor. Calitatea energiei electrice furnizată consumatorilor portuari şi siguranţă în funcţionare a instalaţii lor electrice.


În vederea asigurării unui iluminat performant în concordanţă cu actualele standarde, vor fi efectuate următoarele lucrări:
-Lot 1: Modernizare şi extindere reţea de iluminat stradal pe pasaj rutier Mol III - Mol V şi bretele rutiere de acces Mol IV - Mol V
-Lot 2: Modernizare şi extindere reţea de iluminat perimetral, latura Vest şi latura Est, Incinta 1 A, Port Constanţa Sud.


Valoarea finală a achiziţiei este de 1.126.829,17 lei. Lukamet Staal BV SRL este societatea câştigătoare. Societatea a luat fiinţă în 2014 şi are sediul social în sat Bursucani, comuna Bălăbăneşti, judeţul Galaţi. Capitalul social este de 200 de lei, iar asociat unic este Alin George Luca, care are şi rol de administrator în firmă. „Lucrări de instalaţii electrice” este activitatea principală a firmei. Pentru 2018, firma a raportat 0 angajaţi, o cifră de afaceri de 10.133.264 lei, iar profitul a fost de 4.135.860 lei.


Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.


În secţiunea „Documente“ puteţi consulta anunţul de atribuire a contractului, de pe licitatiapublica.ro.


Citeşte şi:

CN APM Constanţa va reabilita pasajul de la Poarta 4 (document)

Bilanţ la CN Administraţia Porturilor Maritime Constanţa. Ce date a mai prezentat directorul companiei

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii