Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
09:35 20 10 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O firmă din Eforie Sud se va ocupa de întreţinerea şi repararea echipamentului PSI pentru RA-APPS Bucureşti (document)

ro

31 Aug, 2016 00:00 2115 Marime text
 


Pentru că modalitatea cea mai transparentă de a face cunoscute licitaţiile publice este cea online, ZIUA de Constanţa prezintă achiziţiile din Regiunea Sud-Est în cel mai accesibil şi uşor format. Firme norocoase, firme mai puţin norocoase în adjudecarea contractelor pe bani publici. Societăţi patronate de persoane care au legături directe cu instituţiile publice, „norocoasele“ se îmbogăţesc de la an la an, în timp ce alte firme nu au nicio şansă la achiziţiile publice. Contracte câştigate de firme deja celebre, contracte adjudecate de firme care se află la primele reuşite şi contracte obţinute de societăţi nou-înfiinţate.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.
 
Regia Autonomă Administraţia Patrimoniului Protocolului de Stat (RA-APPS) Bucureşti a anunţat câştigătorul contractului „Servicii de reparare şi întreţinere a echipamentului PSI“. Valoarea contractului, atribuit după criteriul „preţul cel mai scăzut“, a fost de 30.297 de lei. La licitaţia organizată de Regia Autonomă Administraţia Patrimoniului Protocolului de Stat Bucureşti au fost depuse două oferte, de către firmele SC Gefil SRl şi SC Mega Sting SRL.
 
Firma câştigătoare a fost declarată SC Mega Sting SRL. Valabilitatea contractului este de 12 luni. Conform caietului de sarcini, principalele lucrări care vor face obiectul contractului sunt: verificarea capacităţii de funcţionare, verificarea stării substanţelor de stingere din punctul de vedere al capacităţii de stingere, verificarea componentelor stingătoarelor din punctul de vedere al funcţionalităţii, verificarea protecţiei la factorii corozivi, încadrarea în prescripţiile normelor ISCIR privind recipientele sub presiune şi inscripţionarea, etichetarea sau, eventual, poansonarea.

Despre Mega Sting SRL

Conform datelor de la Registrul Comerţului, SC Mega Sting SRL a fost înfiinţată în 2002 şi funcţionează în Eforie Sud, judeţul Constanţa. Firma are un capital social integral vărsat de 200 de lei şi desfăşoară „activităţi de testări şi analize tehnice“. Potrivit vrajitorul.eu, SC Mega Sting SRL a declarat la sfârşitul anului 2015 o cifră de afaceri de 219.868 de lei şi un profit net de 140.439 de lei. Societatea a avut în 2015 doi angajaţi. Asociat unic şi administrator în firmă este Victor Turcu, născut pe 29.01.1972, în Constanţa. Numele lui Victor Turcu apare şi în firma Vimitex SRL, radiată.
 
În secţiunea „Documente”, puteţi consulta anunţul de atribuire a licitaţiei la care facem referire.   

Ti-a placut articolul?

Comentarii