Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:55 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O firmă din Dolj se va ocupa de documentația pentru Centrul de Recuperare și Reabilitare Neuropsihiatrică Techirghiol (document)

ro

29 Aug, 2019 16:57 2021 Marime text
Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța a încheiat un contract de servicii de proiectare cu societatea Nide Com Serv.

Denumirea completă a contractului este „servicii de proiectare pentru Faza Studiu de Fezabilitate (SF)/ Studiu de Fezabilitate cu inserții din Documentația de Avizare a Lucrărilor de Intervenție (SF Mixt), Documentație Tehnică pentru Autorizația de Construire (DTAC), Proiect Tehnic (PT), Documentație pentru Detalii de Execuție (DDE), precum și acordarea de asistență tehnică-Reducerea capacității Centrului de Recuperare si Reabilitare Neuropsihiatrica Techirghiol corp B - O ȘANSĂ PENTRU FIECARE.

Descrierea contractului

Achiziționarea de studii de fezabilitate, servicii de consultanță, analize și servicii de asistență tehnică din partea proiectantului, respectiv studiu de fezabilitate (SF), proiect tehnic (PT), documentatie de executie (DDE), avize, în vederea construirii a patru locuinte protejate pentru persoane cu dizabilitati in localitatea Chirnogeni, judetul Constanta și studiu de fezabilitate cu insertii din Documentatie de atribuire a lucrarilor de interventie (SF mixt), proiect tehnic (PT), documentatie de executie (DDE), taxe, avize, in vederea reabilitarii unui centru de zi pentru persoane cu dizabilitati in localitatea Chirnogeni, judetul Constanta.

Obiectivul de investiții propus se deruleaza prin Programul de Interes National „Înfiinţarea de servicii sociale de tip centre de zi, centre respiro/centre de criză şi locuinţe protejate în vederea dezinstituţionalizării persoanelor cu dizabilităţi aflate în instituţii de tip vechi şi pentru prevenirea instituţionalizării persoanelor cu dizabilităţi din comunitate” din cadrul proiectului “REDUCEREA CAPACITATII CENTRULUI DE RECUPERARE SI REABILITARE NEUROPSIHIATRICA TECHIRGHIOL CORP B - O SANSA PENTRU FIECARE”.

Rata de cofinanțare pentru contributia proprie este de min. 10% din valoarea proiectului, diferenta fiind suportata din partea Autoritatii Nationale pentru Persoane cu Dizabilitati.

Menționăm că cele două servicii de proiectare se achiziționează împreună, formând un pachet, iar durata de elaborare a proiectelor este de 45 de zile calendaristice de la dată emiterii ordinului de începere al proiectelor.

Valoarea achiziției mai sus precizata va include atat serviciile de proiectare (SF/ DALI, PT, DDE, As built) cat si serviciile de asistenta tehnica din partea proiectantul pe toata durata de executie a lucrarilor. Ofertantul va defalca valoarea serviciilor mai sus mentionate, astfel incat sa rezulte valoarea totala estimata.

Valoarea totală a achiziției, fără TVA, este de 84.000 lei.

Persoanele cu funcție de decizie din cadrul autorității contractante

Director General - Dinica Petre; Director General Adjunct - Roman Ana-Maria; Director Executiv Asistența Sociala - Anca Ghițulescu; Director Executiv Protecția Copilului - Mihaela Ristea; Biroul Achiziții Urmarire Contracte: Albu Cristina, Apetroaei Elena Loredana, Constantin Dana Antonela, Enache Dafina, Galea Laura Alexandra, Popa Alexandru Iulian, Sotir Anișoara; Serviciul Administrativ Patrimoniu Tehnic: Țuțuianu Catalin, Tudoran Corina, Erimia Carmen, Ciuceanu Mariana, Andrei Liviu, Mititelu Radu, Meroșneac Catalin, Stamate Ionela; Biroul Juridic Contencios: Popescu Marian, Murat Anida, Petre Lavinia, Larie Petre, Enache Mihai Gabriel; Serviciul Contabilitate, Buget: Stamule Zoica, Chila Carmen, Marcu Sorina, Acatrinei Florentina, Neculaev Alina, Geamalinga Tanța, Butoi Meral, Cosma Felicia Iuliana.

Despre Nide Com Serv

Înfiinţată în anul 1992, firma are sediul social în comuna Ostroveni, judeţul Dolj. Capitalul social subscris, de 759.200 de lei, integral vărsat, este compus din 7.592 de părţi sociale, valoarea uneia fiind de 100 de lei.

Firma este controlată de Carmina Demetriad şi Nicuşor Laurenţiu Demetriad, fiecare cu 50% din capitalul social. Nicuşor-Laurenţiu Demetriad este administratorul societăţii, care se ocupă de comerţul cu amănuntul în magazine nespecializate, cu vânzare predominantă de produse nealimentare.
 
În 2018, Nide Com Serv SRL, din judeţul Dolj, a semnat un contract şi cu Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Constanţa, pentru „Servicii de elaborare documentaţie tehnico-economică, faza Studiu de fezabilitate (SF) / Documentaţie de autorizare a lucrărilor de intervenţie (DALI), Proiect tehnic (PT), detalii de execuţie (DDE), având ca obiect «Construirea de case de tip familial şi reabilitarea de clădiri în vederea deschiderii unor centre de zi/de recuperare» - unităţi de asistenţă socială şi protecţia copilului aflate în subordinea direcţiei“.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.

În secțiunea „Documente“ puteți consulta anunțul de atribuire a contractului.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii