Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:37 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O firmă din Dolj a bătut palma cu CJC. Va elabora documentaţia pentru „Reabilitarea şi modernizarea Teatrului de Vară Mamaia“

ro

01 May, 2019 00:00 3024 Marime text
Consiliul Judeţean Constanţa a atribuit unei societăţi din Dolj contractul de elaborare a documentaţiei tehnico-economice, faza DALI, pentru obiectivul „Reabilitare şi modernizare Teatru de Vară Mamaia”. Nide Com Serv SRL are sediul social în localitatea Ostroveni, judeţul Dolj.

Contractul prevede elaborarea documentaţiei tehnico-economice, faza DALI, şi întocmirea documentaţiilor complete necesare depunerii, obţinerii şi predării către beneficiar a tuturor avizelor, acordurilor sau autorizaţiilor necesare derulării proiectului privind reabilitarea şi modernizarea Teatrului de Vară Mamaia din municipiul Constanţa.
Valoarea contractului este de 69.000 de lei fără TVA.
 

Nide Com Serv în datele Registrului Comerţului

 
Înfiinţată în anul 1992, firma are sediul social în comuna Ostroveni, judeţul Dolj. Capitalul social subscris, de 759.200 de lei, integral vărsat, este compus din 7.592 de părţi sociale, valoarea uneia fiind de 100 de lei. Firma este controlată de Carmina Demetriad, născută pe 16.05.1969, în Craiova, Dolj, şi Nicuşor Laurenţiu Demetriad, născut pe 8.06.1967, în Craiova, Dolj, fiecare cu 50% din capitalul social. Nicuşor-Laurenţiu Demetriad este administratorul societăţii, care se ocupă de comerţul cu amănuntul în magazine nespecializate, cu vânzare predominantă de produse nealimentare.
 
În 2018, Nide Com Serv SRL, din judeţul Dolj, a semnat un contract şi cu Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Constanţa, pentru „Servicii de elaborare documentaţie tehnico-economică, faza Studiu de fezabilitate (SF) / Documentaţie de autorizare a lucrărilor de intervenţie (DALI), Proiect tehnic (PT), detalii de execuţie (DDE), având ca obiect «Construirea de case de tip familial şi reabilitarea de clădiri în vederea deschiderii unor centre de zi/de recuperare» - unităţi de asistenţă socială şi protecţia copilului aflate în subordinea direcţiei“.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.
 
 

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii