Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:01 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O firmă din Constanța se va ocupa de documentația pentru reabilitarea Păstrăvăriei Lepșa din Vrancea

ro

12 Apr, 2021 00:00 3206 Marime text
  • Păstrăvăria Lepșa din Vrancea va fi reabilitată
  • Firma constănțeană Kat Design Concept SRL se va ocupa de întocmirea documentației necesară
  • Este aceeași societate care s-a ocupat de documentația pentru extinderea Delfinariului din Constanța
 
Compania Națională de Investiții SA a atribuit în urma unei licitații publice contractul privind întocmirea mai multor documente necesare pentru modernizarea și reabilitarea „Păstrăvăria Lepșa”, comuna Tulnici, județul Vrancea.
 
Obiectul contractului constă în prestare de servicii având ca obiect întocmire Studiu topografic avizat OCPI, inclusiv planul de situație pe ridicarea topografica vizat OCPI); Studiu de fezabilitate, inclusiv relevee; Expertiză tehnică ansamblu construcții; Audit energetic – soluții pentru realizarea unui imobil eficient energetic cu asigurarea surselor de energie regenerabilă; Studiu geotehnic vizat la cerința Af; Studiu hidrologic; Memoriu de prezentare aviz Mediu; Studiu de evaluare adecvata (SEA); Documentație pentru obținerea avizelor solicitate prin Certificatul de Urbanism, alte studii de de soluție cerute prin avizele solicitate, documentație pentru obtinerea avizelor solicitate prin Certificatul de Urbanism, alte studii de solutie cerute prin avizele solicitate, cercetari, documentații ca fiind necesare în conformiatte cu HG nr. 907/2016 pentru obiectivul de investiții “Reabilitare, modernizare și dotare "Păstrăvaria Lepșa", comuna Tulnici, județul Vrancea".
 
Atribuirea a avut loc pe data de 23 martie 2021, rezultatul final fiind publicat pe licitatiapublica.ro la data de 9 aprilie 2021. Valoarea contractului este de 196.350 lei.
 
Firma câștigătoare a licitației este Kat Concept Design SRL, din Constanța, cea care se ocupă și de documentația pentru extinderea Delfinariului din municipiul Constanța.
 

Despre societatea Kat Concept Design


Înmatriculată în anul 2017, firma are sediul social în municipiul Constanţa. Capitalul social subscris, de 220 de lei, integral vărsat, este compus din 22 de părţi sociale. Valoarea unei părţi sociale este de 10 lei. Nicoleta-Florentina Niculescu este asociat unic al societăţii. Administrator al firmei, care se ocupă de activităţi de inginerie şi consultanţă tehnică legate de acestea, este Cristina-Maria Niculescu-Ştefănescu. 
 

Păstrăvăria Lepșa

 
Păstrăvăria Lepșa este un obiectiv turistic în județul Vrancea. Aceasta unitate are o capacitate de 10 tone de păstrăvi, iar exemplarele crescute aici sunt vândute restaurantelor importante din întreaga țară. Există 19 bazine și o maternitate, unde sunt ținuti puieții de păstrăv. În ultimii ani, cantitatea de pește crescută la această unitate, deschisă în 1955, a început să fie insuficientă, din cauza cererii crescute din partea pensiunilor din zonă.

Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.
 
Citeşte şi: 

Cine a câştigat contractul de extindere a Delfinariului din Constanţa, faza studiilor de fezabilitate?

Kat Concept Design a semnat cu Primăria Independenţa. Firma va elabora proiectul tehnic pentru un after school (document)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii