Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
06:33 18 03 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O firmă din Constanţa se ocupă de reparaţia străzilor în localităţile Mihai Viteazu şi Sinoie (document)

ro

08 Feb, 2016 20:10 1291 Marime text
 
Pentru că modalitatea cea mai transparentă de a face cunoscute licitaţiile publice este cea online, ZIUA de Constanţa prezintă achiziţiile din Regiunea Sud-Est în cel mai accesibil şi uşor format. Firme norocoase, firme mai puţin norocoase în adjudecarea contractelor pe bani publici. Societăţi patronate de persoane care au legături directe cu instituţiile publice, „norocoasele“ se îmbogăţesc de la an la an, în timp ce alte firme nu au nicio şansă la achiziţiile publice. Contracte câştigate de firme deja celebre, contracte adjudecate de firme care se află la primele reuşite şi contracte obţinute de societăţi nou înfiinţate.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.


Comuna Mihai Viteazu a atribuit un contract privind reparaţia străzilor în localităţile Mihai Viteazu şi Sinoie, criteriul de atribuire fiind preţul cel mai scăzut.

„Repararea şi întreţinerea străzilor se face prin repararea gropilor existente (prin decapare, adăugare de piatră de aport şi urmat de tratamente succesive) şi execuţia a două podeţe pe strada Răsăritului din localitatea Mihai Viteazu precum şi a rigolelor adiacente drumurilor care asigură scurgerea apelor. Lungimea străzilor care se repară în localitatea Mihai Viteazu este de 7.295 ml din care 3025 ml sunt străzi principale, iar a celor din localitatea Sinoe este 8520 ml din care 4210 ml sunt străzi principale”, potrivit anunţului de atribuire.

Firma care și-a adjudecat contractul are sediul în Constanța și, după cum arată datele de la Registrul Comerțului, a fost înființată în anul 2013. Este vorba despre GA&MA Activ Logystic SRL, cu doi asociați persoane fizice, respectiv Florian Marius Fugaru, din Constanţa (cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi: 5% / 5%), și Paraschiţă Dumitru, din Tulcea (cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi: 95% / 95%). Administrator este Florian Marius Fugaru.
 
Firma se ocupă de „lucrări de construcţii a drumurilor şi autostrăzilor” şi are un capital social subscris de 220 RON, integral vărsat.
 
La sfârșitul anului 2014, cifra de afaceri declarată a fost 7.442.829. De asemenea, a fost declarat un număr mediu de 14 salariaţi.

Anunţul complet poate fi vizualizat în secţiunea „Documente" a acestui articol.

Ti-a placut articolul?

Comentarii