Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:02 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O firmă din Constanța se ocupă de curățenia de la Grădinița cu Program Prelungit „Luminița“ din comuna Lumina (DOCUMENT)

ro

02 Apr, 2024 19:17 749 Marime text
Grădinița Cu Program Prelungit „Luminița“ din comuna Lumina, județul Constanța a atribuit recent prin cumpărare directă un contract de prestări servicii curățenie și igienizare a unităților de învățământ.

Potrivit LicitatiaPublica.ro societatea căreia i-a fost atribuit contractual este GRG Catering Global S.R.L. Constanța.

Valoarea este estimată la 57.882,16 RON.

Contractul prevede aspirarea prafului,ștergerea prafului de pe mobilier, flori, calorifere, pervazuri, etc.măturarea spațiilor care nu se aspire, spălat geamuri, uși, mobilier, faianță, dușumele, gresie, dezinfecția grupurilor sanitare zilnic (Wc-uri,chiuvete,faianță,gresie), dezinfecția mobilierului (săptămânal). Îngrijește florile din sălile de clasa,holuri și curte. Păstrează instalațiile sanitare și de încălzire centrala în condiții normale de funcționare. Asigura curățenia aparatelor de joaca din spatiile de joaca. Asigura curățenia în țoață incinta grădiniței. Executa mici lucrări de reparații(vopsit mobilier,văruit) Respecta normele PSI. Ajuta cadrele didactice la pregătirea și distribuirea materialului didactic.

Despre GRG Catering Global SRL

Potrivit datelor furnizate de platforma termene.ro, consultată la data de 2 aprilie 2024 societatea a fost înființată în anul 2011 și are sediul în Strada Sabinelor, Nr. 13A, Constanța. Firma se ocupă cu „Activitati de alimentatie (catering) pentru evenimente“.

Pentru anul 2019 a raportat cifră de afaceri de 1.202.326 lei, profit de 381.153 lei și 6 angajați.

Unic asociat și administrator este Luminița Mihai.

Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Citește și: 

Licitația pentru sistemul informatic al Portului Constanța contestată de afaceriștii de la Software Imagination & Vision!
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii