Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:36 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O firmă din Constanța, fără activitate în ultimii șase ani va elabora audituri energetice pentru clădiri rezidențiale din două zone din oraș (DOCUMENTE)

ro

17 Dec, 2022 16:30 2110 Marime text
  • Două contracte în valoare totală de 65.700 lei au revenit unei societăți din municipiul Constanța
  • Firma se ocupă de lucrări de construcţii a clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale. Capitalul social este de 200 lei.
  • Ramona Iuliana Savu este asociat unic si administrator. Din 2016, firma nu a avut activitate


Primăria Constanța a atribuit două contracte de prestări servicii privind achiziția serviciului de elaborare audit energetic pentru obiectivul de investiții „Creșterea eficienței energetice a clădirilor rezidențiale din Municipiul Constanta, zona Centru - blocurile M1, S5, MK2, MK28, F1", în valoare de
57.000 lei fără TVA, respectiv contract de prestări servicii privind achiziția serviciului de elaborare audit energetic pentru obiectivul de investiții „Creșterea eficienței energetice a clădirilor rezidențiale din Municipiul Constanța, zona Energia - blocul 75", în sumă de 8.700 fără TVA.
Câștigătoarea contractelor este o societate comercială din Constanța, fără activitate în ultimii 6 ani.


Despre Energie Urbană RSGroup SRL

Firma, înființată în 2001, are sediul social în Constanța și punct de lucru pe strada Atelierelor nr. 40 și se ocupă de lucrări de construcţii a clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale. Capitalul social este de 200 lei.
Ramona Iuliana Savu este asociat unic si administrator. Din 2016, firma nu a avut activitate.

 

Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.

În secțiunea „Documente“ puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe licitatiapublica.ro.
 
 


PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 

Citește și:
 
Realizarea expertizei tehnice la Casa Ion Bănescu de pe bulevardul Tomis a fost câștigată de High Construct Project (DOCUMENTE)
 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii