Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
04:34 16 01 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O firmă din Constanţa cu o situaţie financiară bună va livra panouri pentru Hidroelectrica SA (document)

ro

26 Jan, 2015 18:36 1651 Marime text
Lemings SRL va livra panouri şi bandă de semnalizare de securitate necesare pentru asigurarea protecţiei lucrătorilor şi personalului delegat împotriva riscurilor de accidentare din zonele unde riscurile nu pot fi evitate sau reduse suficient prin mijloace de protecţie colectivă sau alte măsuri, cu livrarea în condiţii DDP, pentru Hidroelectrica SA, cu sediul în Bucureşti. Valoarea contractului este de 6.781 de lei, potrivit LicitatiaPublica.ro.

Ce spune Registrul Comerţului

Conform Registrul Comerţului, societatea Lemings SRL, a fost înregistrată la data de 11 august 1999 şi are ca principal obiect de activitate „ Fabricarea de construcţii metalice şi părţi componente ale structurilor metalice”. Firma cu sediul pe strada Verde, nr 17, Constanţa, are ca unic asociat pe Valentin Ionescu, de 48 de ani,  care mai este asociat şi în Nubia Trade SRL, în funcţiune.                                                                                                                 
Potrivit Vrajitorul.eu, firma a declarat la finalul anului 2013 o cifră de afaceri de 1.258.810 lei şi avea un număr mediu de 9 salariaţi .
 
Din punctul de vedere al indicatorilor financiari, Lemings SRL este o companie cu o situaţie financiară bună. Indicatorii de profitabilitate precum şi soliditatea indicatorilor de solvabilitate garantează o evoluţie lipsită de riscuri în perioada următoare. În următoarele 6-12 luni firma nu va întâmpina dificultăţi în achitarea obligaţiilor de plata faţă de partenerii de afaceri.
 
Marja profitului net este ridicată având în vedere industria din care face parte. Firma prezintă un nivel ridicat de stabilitate (28.94% faţă de % media industriei). Evoluţia cifrei de afaceri este mai bună decât cea a industriei din care face parte. Firma prezintă un risc scăzut decât sectorul de activitate din care face parte (25.02% faţă de % media industriei).
 
Randamentul activelor este semnificativ mai mare decât al industriei din care face parte. Firma prezintă un risc foarte scăzut comparativ cu firmele competitoare şi are perspective solide de dezvoltare. Randamentul capitalurilor este semnificativ mai mare comparativ cu industria din care face parte firma. Firma prezintă un risc foarte scăzut comparativ cu firmele competitoare şi fructifică excelent capitalul existent (84.72% faţă de % media industriei).
 
Nivelul datoriilor în total activ este semnificativ mai mare comparativ cu media industriei din care face parte. Firma are capitaluri proprii foarte reduse şi acest aspect poate afecta menţinerea echilibrului financiar (27.65% faţă de % media industriei). Firma încasează facturile emise în termene mult mai lungi decât media industriei din care face parte. Încasarea la termene foarte mari a creanţelor creează lipsa de lichidităţi şi dezechilibru financiar (23zile faţă de zile media industriei).
 
La data de 21.12.2010, Leming SRL a câştigat o licitaţie de livrare a unor materiale de protecţie diverse (panouri şi plăcuţe avertizoare) pentru Societatea Naţională a Lignitului Oltenia SA – Târgu Jiu, cu o valoare de 1.381 de lei, conform licitatiipublice.clubafaceri.ro.
 
 Anunţul de atribuire poate fi vizualizat în secţiunea „Documente” a acestui articol

Ti-a placut articolul?

Comentarii