Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:11 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O firmă din Cluj cu punct de lucru în Ovidiu se va ocupa de întreţinerea drumurilor de la DRDP Constanţa (document)

ro

11 Dec, 2018 00:00 3017 Marime text
Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere SA, prin Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Constanţa, a încheiat un acord cadru pentru tratamente bituminoase la rece, pentru o perioadă de 3 ani, pentru direcţiile de pe raza localităţilor Constanţa, Călăraşi, Slobozia şi Tulcea.

Licitaţia a fost atribuită la data de 27 noiembrie 2018, obiectul contractului constând în lucrări de întreţinere periodică a drumurilor - tratamente bituminoase executate la rece. Valoarea totală a contractului se ridică la suma de 19.657.091,33 lei.
Toate loturile au fost atribuite către firma SAT Reabilitare Reciclare SRL, firmă cu sediul în Cluj Napoca.
Persoanele responsabile pentru buna desfăşurare a licitaţiei sunt: ing. Dima Marin -Director General Regional; David Roxana- Director Economic; Tudor Gabriela Steliana- Director Adjunct Exploatare; Marcu Nicolae - Şef Departament Investiţii; Rădulescu Iulian - Şef Departament Mentenanţă; Mocanu Paul Nicolae - Şef Serviciu Mentenanţă şi Plan; Luta Argentina - Serviciul Mentenanţă şi Plan; Tudor Andreea Liliana - Şef Departament Achiziţii; Chirică Teodora Hrisi - Şef Serviciu Achiziţii; Stavru Irina Mariana - Serviciul Achiziţii; Popescu Florentina - Serviciul Achiziţii; Iorgoveanu Dima Cristi - Serviciul Achiziţii; Pantazescu Veronica - Serviciul Achiziţii; Balbae Oana-Despina - Şef Serviciu Contracte; Tisa Adrian Dorin - Şef Departament Juridic; Enache Andreea - Şef Compartiment Analiza şi Avizare; Emirali Munever - Şef Serviciu Contabilitate; Reşit Emre - Şef Serviciu Financiar - Salarizare; Satrapele Doina - Şef Compartiment CFP.
SAT Reabilitare Reciclare a luat fiinţă în anul 2010, cu sediul social în Cluj Napoca, pe strada Fabricii. Capitalul social al firmei este de 3.140 de lei, cu un număr de 414 părţi sociale, cu valoarea unei părţi de 10 lei. Asociat unic în firmă este Strabag SE, o firmă din Austria. Reprezentanţii firmei sunt Liviu Cătălin Marinescu, Florin Radu Martin şi Aron Bartha, toţi trei având calitate de administrator. Activitatea principală a firmei este „lucrări de construcţii a drumurilor şi autostrăzilor”, potrivit Registrului Comerţului.

Societatea are puncte de lucru în Glina, judeţul Ilfov, Ovidiu, judeţul Constanţa, Baia Mare şi Bucureşti.
În anul 2015, firma a avut 18 salariaţi, un profit de 804.742 lei, iar cifra de afaceri a fost de 12.948.087 lei. Pentru anul 2016, societatea a raportat un număr de 16 angajaţi, cu o cifră de afaceri de 10.526.305 lei, iar profitul a fost de 898.011 lei. Pentru anul fiscal 2017, firma a declarat 21 de salariaţi, o cifră de afaceri de 14.908.492 lei, iar profitul a fost de 1.253.158 lei.

În secţiunea „Documente“, puteţi consulta anunţul de atribuire a licitaţiei.
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii