Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:23 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O firmă din Cluj, contract cu Societatea Naţională Nuclearelectrica. Ce servicii vor fi asigurate (document)

ro

07 Dec, 2019 00:00 1772 Marime text

Societatea Naţională Nuclearelectrica SA a atribuit, în urma unei licitaţii publice, un contract pentru achiziţia serviciilor de audit energetic complex, conform cerinţelor Legii 121/2014 privind eficienţa energetică.
 
Atribuirea a avut loc la data de 29 noiembrie 2019, valoarea totală a achiziţiei este de 89.000 de lei. Shumicon SRL este firma câştigătoare.
Societatea Shumicon SRL are sediul în satul Chinteni, comuna Chinteni, judeţul Cluj. Capitalul social este de 200 de lei, cu un număr de 20 de părţi sociale, valoarea fiecăreia fiind de 10 lei. Dănuţ Grigore Șumălan este asociat unic şi administrator al firmei. Activitatea principală a societăţii - „lucrări de construcţie a clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale”.
 
Pentru anul 2018, firma a raportat un singur salariat, la o cifră de afaceri de 562.289 de lei, profitul fiind de 117.219 lei.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.
 
În secţiunea „Documente“ puteţi consulta anunţ ul de atribuire a licitaţiei.
 
Citeşte şi:
 
Nuclearelectrica SA cumpără 100 tone de combustibil pentru procesele tehnologice (document)

Contract de peste un milion de lei. Cine va urmări comportarea construcţiilor la CNE Cernavodă (document)

Autovehiculele cu masa maximă admisă mai mică de 7,5 tone din dotarea CNE Cernavodă, reparate de Tranzit Com SRL (document)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii