Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
11:09 21 04 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O firmă din Canada va instala generatoare cu aburi la Nuclearelectrica SA (document)

ro

10 Dec, 2015 16:54 1050 Marime text
 
Pentru că modalitatea cea mai transparentă de a face cunoscute licitaţiile publice este cea online, ZIUA de Constanţa prezintă achiziţiile din Regiunea Sud-Est în cel mai accesibil şi uşor format. Firme norocoase, firme mai puţin norocoase în adjudecarea contractelor pe bani publici. Societăţi patronate de persoane care au legături directe cu instituţiile publice, „norocoasele“ se îmbogăţesc de la an la an, în timp ce alte firme nu au nicio şansă la achiziţiile publice. Contracte câştigate de firme deja celebre, contracte adjudecate de firme care se află la primele reuşite şi contracte obţinute de societăţi nou înfiinţate.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.


Societatea Națională Nuclearelectrica SA a atribuit prin negociere fără anunț de participare contractul „Servicii complete pentru instalare de noi Porți de Acces (Guri de vizitare) în zona Camerei de Admisie Apă de alimentare/preîncălzitor în generatorii de abur”, locul principal de livrare a serviciilor fiind CNE Cernavodă, unde criterial de atribuire a fost prețul cel mai scăzut. Obiectul contractului este constituit de servicii de instalare de generatoare cu aburi.
 
Operatorul economic căruia i-a fost atribuit contractual a fost BWXT CANADA, cu sediul social 581 Coronation Boulevard, Cambridge, din localitatea Ontario. Estimarea inițială a valorii contractului a fost de 9.032.817 lei, fără TVA, iar valoarea totală finală a fost de 9.606.723,29 lei, fără TVA. 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii