Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
09:12 22 01 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O firmă din Călăraşi a semnat un contract cu E-Distribuţie Dobrogea SA. Despre ce este vorba (document)

ro

16 Apr, 2019 00:00 1729 Marime text
E-Distribuţie Dobrogea SA a atribuit un contract în urma unei licitaţii publice pentru proiectare şi executare lucrări provenite din tarif de racordare, eliberări de amplasament şi extinderi de reţele în instalaţiile MT-JT E-Distribuţie Dobrogea. Firma câştigătoare este Electroenel Services SRL.
Atribuirea s-a făcut la data de 4 aprilie 2019, achiziţia fiind necesară pentru realizarea lucrărilor de execuţie a instalaţiilor electrice de medie şi joasă tensiune provenite din tarif de racordare, eliberări de amplasament şi extinderi de reţele de către o firmă atestată, în condiţiile legii. Lucrările constau în racordarea la reţeaua electrică a unui loc de consum şi/sau de producere noi şi modificarea instalaţiei prin care se racordează la reţea un loc de consum şi sau de producere.
 
Electroenel Services SRL a fost înfiinţată în anul 2012 şi are sediul social în municipiul Călăraşi. Capitalul social este de 300 de lei, cu un număr de 30 de părţi sociale, valoarea unei părţi sociale fiind de 10 lei. Asociat unic şi administrator este Ioan Bucur, iar activitatea principală a societăţii constă în lucrări de instalaţii electrice.
 
În 2017, societatea a raportat 33 de salariaţi, o cifră de afaceri netă de 3.655.034 lei, iar profitul a fost de 541.146 lei.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.
 
În secţiunea „Documente“ puteţi consulta anunţul de atribuire a licitaţiei.
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii