Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
14:38 17 11 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O firmă din Bucureşti va închiria echipamente de monitorizare GPS către Primăria Constanţa (document)

ro

16 Oct, 2019 00:00 436 Marime text

Primăria Constanţa a atribuit un contract în urma unei licitaţii publice pentru achiziţia serviciului de închiriere echipament de monitorizare GPS. Atribuirea a avut loc la data de 20 septembrie 2019. Primăria Municipiului Constanţa va achiziţiona serviciul de închiriere echipament de monitorizare GPS pentru dotarea a 25 de autoturisme Dacia Logan. Valoarea contractului este de 8.940 de lei, iar firma câştigătoare este Maguay Computers SRL.


Societatea câştigătoare a luat fiinţă în anul 1999, cu sediul social în Bucureşti. Capitalul social al firmei este de 50.000 de lei, cu un număr de 5.000 de părţi sociale, valoarea fiecăreia fiind de 10 lei. Asociat unic în firmă şi administrator este Eduard Ion Pughin. Activitatea principală a societăţii constă în fabricarea calculatoarelor şi a echipamentelor periferice.


Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.


În secţiunea „Documente“ puteţi consulta anunţul de atribuire a contractului.


 

Ti-a placut articolul?

Comentarii