Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
00:44 11 12 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O firmă din București livrează echipamente topografice Direcției Hidrografice Maritime (document)

ro

29 Sep, 2016 18:40 1303 Marime text
„Pentru că modalitatea cea mai transparentă de a face cunoscute licitaţiile publice este cea online, ZIUA de Constanţa prezintă achiziţiile din Regiunea Sud-Est în cel mai accesibil şi uşor format. Firme norocoase, firme mai puţin norocoase în adjudecarea contractelor pe bani publici. Societăţi patronate de persoane care au legături directe cu instituţiile publice, „norocoasele“ se îmbogăţesc de la an la an, în timp ce alte firme nu au nicio şansă la achiziţiile publice. Contracte câştigate de firme deja celebre, contracte adjudecate de firme care se află la primele reuşite şi contracte obţinute de societăţi nou înfiinţate.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.
 
Direcția Hidrografică Maritimă a Forțelor Navale, cu sediul în Constanța (UM 02133), a atribuit recent, prin procedură simplicată, un contract în valoare de 149.500 lei pentru achiziția de senzor lidar pentru măsurători terestre 3D.
 
Firma care a oferit prețul cel mai scăzut și care a câștigat licitația este Top Geocart SRL din București.  Societatea a fost contractată prin invitație de participare/anunț de participare simplificat.
 
Câteva date despre Top Geocart SRL
Firma a fost înființată în 1998, în București și are un capital social subscris de 517.500 lei, integral vărsat. Unic asociat și administrator este George Damian, născut în 1961, în Capitală. Acesta mai apare la Registrul Comerțului ca asociat și în cadrul firmei Land Geotehnic Survey SRL.
 
Societatea se ocupă cu activităţi de inginerie şi consultanţă tehnică legate de acestea.

În secțiunea Documente puteți consulta anunțul de atribuire a contractului. 

Ti-a placut articolul?

Comentarii