Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:14 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O firmă din Bucureşti încheie un nou contract cu CNE Cernavodă! Iată despre ce este vorba (document)

ro

06 Dec, 2018 00:00 1915 Marime text
Societatea Naţională Nuclearelectrica SA a atribuit un contract în urma unei licitaţii pentru achiziţia de filtru regulator şi vană comutare.
Potrivit licitatiapublica.ro, contractul a fost atribuit la data de 28 noiembrie 2018, firma care şi-a adjudecat loturile din contract fiind Messytech SRL, valoarea totală a achiziţiei fiind de 2.021 de euro.
Persoanele responsabile care s-au ocupat de buna desfăşurare a licitaţiei sunt: Dan Bigu, Ghelbereu Valeriu Sorin, Mihai Adrian, Titina Holobiuc, Carmen Frunză, Georgeta Ionescu, Horaţiu Ionescu, Ion Cristian Predescu, Florin Georgescu, Dana Corina Moldoveanu, Ilie Olteniceanu, Dănuţ Udrea, Cristiţa Gheorghiu, Viorel Vasilache, Angelica Orban, Dan Timoftei, Isaia Anghel, Emil Postole, Nicuşor Dascălu, Răduţă Milică, Vladu Dinu Dana Lavinia.
Firma a mai câştigat o licitaţie pentru CNE Cernavodă chiar în acest an, în luna aprilie. Este vorba de achiziţia unei sonde telescopice şi a unui detector de temperatură, valoarea acestora ridicându-se la suma de 125.331,56 lei.
Despre Messystech SRL
 
Potrivit datelor furnizate de Registrul Comerţului, societatea a fost înfiinţată în anul 1999 și are sediul social în Bucureşti, Sectorul 6, Şoseaua Virtuţii nr. 22. Societatea are capital social subscris de 900 de lei, integral vărsat, iar asociaţi sunt Tanţa Constantin și Mirel Paul Constantin, fiecare cu câte o cotă de participare la beneficii şi pierderi de  50% / 50%. Administratorul societăţii este Tanţa Constantin, iar domeniul de activitate îl reprezintă comerţul cu ridicata al altor maşini şi echipamente de birou.
 
Conform Ministerului de Finanţe, pentru anul 2016 societatea a raportat o cifră de afaceri netă de 4.060.719 de lei, profit de 904.931 de lei și 4 salariaţi.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.
 
În secţiunea „Documente“, puteţi consulta anunţul de atribuire a contractului la care facem referire.
 

Citeşte şi
O societate din București și una din Sighișoara au câștigat contracte cu Nuclearelectrica. Ce valoare au acestea (documente)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii