Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:50 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O firmă din Bucureşti, declarată câştigătoare de Penitenciarul Poarta Albă. Va furniza materiale de curăţenie (document)

ro

16 Jun, 2017 00:00 4682 Marime text
Pentru că modalitatea cea mai transparentă de a face cunoscute licitaţiile publice este cea online, ZIUA de Constanţa prezintă achiziţiile din Regiunea Sud-Est în cel mai accesibil şi uşor format. Firme norocoase, firme mai puţin norocoase în adjudecarea contractelor pe bani publici. Societăţi patronate de persoane care au legături directe cu instituţiile publice, „norocoasele“ se îmbogăţesc de la an la an, în timp ce alte firme nu au nicio şansă la achiziţiile publice. Contracte câştigate de firme deja celebre, contracte adjudecate de firme care se află la primele reuşite şi contracte obţinute de societăţi nou înfiinţate.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.
 
Penitenciarul Poarta Albă a anunţat, pe SEAP, cine a câştigat contractul „Acord-cadru de furnizare de materiale de curăţenie şi întreţinere corporală (două loturi)“, în valoare de 298.659,31 de lei. Este vorba despre DNS Birotica SRL. Obiectul procedurii îl constituie achiziţia de materiale de curăţenie şi întreţinere corporală/parc auto prin încheierea unui acord cadru cu un singur operator economic pentru toată cantitatea de material. Cele două loturi atribuite sunt: lot 1 - materiale de igienă personală şi lot 2 - materiale de curăţenie.

DNS Birotica SRL, în datele Registrului Comerţului 

Înfiinţată în anul 2004, firma are sediul social în Bucureşti. Capitalul social subscris, de 1.125.000 de lei, integral vărsat, este compus din 11.250 de părţi sociale. Firma este deţinută de Corina Camelia Dobrin, născută pe 28.12.1979, în Slobozia, Ialomiţa, cu 40% din capitalul social, Nicolae Ştefan Dobrin, născut pe 6.04.1975, în Slobozia, Ialomiţa, cu 55% din capitalul social, şi Vasile Dobrin, născut pe 13.06.1987, în Slobozia, Ialomiţa, cu 5% din capitalul social. Administratorul firmei, care desfăşoară activităţi de comerţ cu ridicata nespecializat, este Nicolae Ştefan Dobrin. 

Responsabili de atribuirea contractului 

Persoanele cu funcţie de decizie din cadrul autorităţii contractante responsabile de organizarea, desfăşurarea şi atribuirea procedurii publice au fost: Florentin Muscalu, Cristian Ionuţ Apostol, Carmen Gabriela Lungu, Viorica Georgeta Gheorghe, Bogdan Popa, Laurenţiu Virgil Pătraşcu, Anca Stoica, Victor Picoiu, Mihaela Drăghici şi Marius Florin Mogoşanu.
 
În secţiunea „Documente“ puteţi consulta anunţul de atribuire a licitaţiei. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii