Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:32 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O firmă din Bucureşti asigură curăţenia şi dezinfecţia Spitalului Clinic Judeţean Constanţa (document)

ro

23 Feb, 2018 00:00 5166 Marime text
Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă „Sf. Apostol Andrei“ Constanţa a anunţat cui i-a atribuit contractul „Servicii de curăţenie şi dezinfecţie“, în valoare 494.514 lei. Câştigătorul contractului este societatea Clean Prest Activ SRL.
 
Achiziţia a fost atribuită prin negociere fără anunţ de participare. În justificarea alegerii acestui tip de procedură se precizează: „Situaţie de urgenţă extremă survenită în urma unor evenimente care nu puteau fi prevăzute de autoritatea contractantă, în conformitate cu condiţiile stricte stabilite în directivă“.
 

Clean Prest Activ SRL, în datele Registrului Comerţului

 
Înmatriculată în anul 2008, firma are sediul social în Bucureşti. Capitalul social subscris este de 2.000 de lei, integral vărsat, compus din 200 de părţi sociale. Valoarea unei părţi sociale este de 10 lei. Asociat unic şi administrator al firmei este
Oana Nicoleta Răzdan, născută pe 28.12.1982, în Bucureşti. Clean Prest Activ SRL desfăşoară activităţi generale de curăţenie a clădirilor.
 
Printre activităţile secundate se numără: fabricarea săpunurilor, a detergenţilor şi a produselor de întreţinere; colectarea şi epurarea apelor uzate; colectarea deşeurilor nepericuloase; colectarea deşeurilor periculoase; tratarea şi eliminarea deşeurilor nepericuloase; tratarea şi eliminarea deşeurilor periculoase; activităţi şi servicii de decontaminare; lucrări de construcţie a clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale; lucrări de construcţie a drumurilor şi a autostrăzilor; lucrări de construcţie a căilor ferate de suprafaţă şi subterane,
construcţia de poduri şi tuneluri; lucrări de construcţie a proiectelor utilitare pentru fluide; lucrări de construcţie a proiectelor utilitare pentru electricitate şi telecomunicaţii; construcţii hidrotehnice, lucrări de construcţie a altor proiecte inginereşti; lucrări de demolare a construcţiilor; lucrări de pregătire a terenului; lucrări de foraj şi sondaj pentru construcţii; lucrări de instalaţii electrice; lucrări de instalaţii sanitare, de încălzire şi de aer condiţionat; alte lucrări de instalaţii pentru construcţii; lucrări de ipsoserie; lucrări de tâmplărie şi dulgherie; lucrări de pardosire şi placare a pereţilor; lucrări de vopsitorie, zugrăveli şi montări de geamuri; alte lucrări de finisare; lucrări de învelitori, şarpante şi terase la construcţii; alte lucrări speciale de construcţii; comerţ cu ridicata al aparatelor electrice de uz gospodăresc, al aparatelor de radio şi al televizoarelor; cumpărarea şi vânzarea de bunuri imobiliare proprii; închirierea şi subînchirierea bunurilor imobiliare proprii sau închiriate; administrarea imobilelor pe bază de comision sau contract şi multe altele.
 
Firma are următoarele puncte de lucru: Bucureşti, strada Nicolae Teclu nr. 1, clădire birouri; Bucureşti, bulevardul Theodor Pallady nr. 52S; judeţul Olt comuna Grădinile, strada Eroilor nr. 3.
 
În anul fiscal 2014, societatea cu 182 de salariaţi a declarat o cifră de afaceri de 5.713.179 de lei şi un profit de 262.173 de lei. De asemenea, în anul fiscal 2015, Clean Prest Activ SRL, cu 189 de salariaţi, a avut o cifră de afaceri 8.740.411 lei şi un profit de 812.992 de lei. Situaţia financiară pe anul 2016 arată astfel: 213 salariaţi, cifra de afaceri de 8.504.865 de lei şi un profit de 1.295.025 de lei.
 
În secţiunea „Documente“ puteţi consulta anunţul de atribuire a contractului, de pe licitatiapublica.ro.
 
Citeşte şi:
 
Ce societate se ocupă cu dezinsecţia şi deratizarea staţiilor CFR din judeţul Constanţa (document)

Licitaţia a ajuns pe masa judecătorilor Firma unui afacerist condamnat pentru evaziune vrea să cureţe Spitalul Judeţean

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii