Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
07:11 27 11 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O firmă din Bucureşti a câştigat un contract cu Nuclearelectrica (document)

ro

25 May, 2017 22:06 2389 Marime text
Pentru că modalitatea cea mai transparentă de a face cunoscute licitaţiile publice este cea online, ZIUA de Constanţa prezintă achiziţiile din Regiunea Sud-Est în cel mai accesibil şi uşor format. Firme norocoase, firme mai puţin norocoase în adjudecarea contractelor pe bani publici. Societăţi patronate de persoane care au legături directe cu instituţiile publice, „norocoasele“ se îmbogăţesc de la an la an, în timp ce alte firme nu au nicio şansă la achiziţiile publice. Contracte câştigate de firme deja celebre, contracte adjudecate de firme care se află la primele reuşite şi contracte obţinute de societăţi nou-înfiinţate.

Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.


Nuclearelectrica a atribuit un contract de achiziţie stand de testare profesional cu separare galvanică pentru Laboratorul de Metrologie. Criteriul de atribuire l-a reprezentat preţul cel mai scăzut, câştigătorul contractului fiind Magic View SRL cu sediul social în Bucureşti, strada Andrei Mureşanu nr. 6. Valoarea contractului se ridică la suma de 131.444 lei.

Despre Magic View SRL

Conform datelor furnizate de Registrul Comerţului, interogat la data de 25 mai 2017, societatea are un capital socila subscris de 200 de lei,integral vărsat, divizat în 20 de părţi sociale, fiecare în valoare de 10 lei. Asociaţi persoane fizice în cadrul societăţii sunt Robert Ene, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi: 30% / 30% şi Teodor Munteanu cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi: 70% / 70%. Teodor Munteanu este şi administratorul societăţii, al cărei domeniu de activitate îl reprezintă comerţul cu ridicata nespecializat.

Potrivit Ministerului de Finanţe, pentru anul 2016 societatea Magic View a raportat o cifră de afaceri netă de 12.621.361 de lei, un profit de 1.351.406 de lei şi 10 salariaţi.

În secţiunea Document puteţi consulta anunţul de atribuire al contractului de pe licitatiapublica.ro
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii