Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:19 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O firmă din Brașov cu administrator constănțean se va ocupa de proiectarea noului sediu al Serviciului Clinic Județean de Medicină Legală

ro

12 Jun, 2019 00:00 2209 Marime text
Consiliul Județean Constanța a atribuit prin procedură simplificată servicii de proiectare (PT+DDE), servicii de asistență tehnică din partea proiectantului și execuție lucrări pentru obiectivul de investiție „Amenajări interioare/exterioare, consolidare si modernizare imobil D+P+1E - pentru Serviciul Clinic Județean de Medicină Legală Constanța din str. Ștefan cel Mare nr.133”. Valoarea totală a achiziției (fără TVA) este de 3.951.347,11 lei.
Câștigătorul procedurii este Actaeon Invest SA.
 

Actaeon Invest SA, în datele Registrului Comerțului 

 
Înființată în anul 2016, firma Actaeon Invest SA are sediul social în municipiul Brașov. Capitalul social subscris, de 120.000 de lei, integral vărsat, este compus din 20 de acțiuni la purtător. Valoarea unei acțiuni este de 6.000 de lei. Cezar-Iulian Vlădoianu, născut pe 2.07.1976, în Constanța, este administratorul societății, care se ocupă de lucrări de construcție a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale.
 
Potrivit Monitorului Oficial, fondatorii societății sunt constănțenii Mihai Vlad și Cezar-Iulian Vlădoianu. Societatea are un punct de lucru în municipiul Constanța, pe strada Celulozei.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii