Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:16 16 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O firmă din Botoșani, contract cu Administrația Rezervației Biosferei Delta Dunării. Ce servicii vor fi asigurate (DOCUMENT)

ro

11 Mar, 2022 21:03 3261 Marime text

Firma, imagine cu rol ilustrativ, Sursa foto: Pexels Administrația Rezervației Biosferei Delta Dunării a încheiat un acord cadru pentru furnizare servicii de audit financiar al proiectului ,,Revizuirea Planului de Management si a Regulamentului RBDD'' cod SMIS 123322.
 
 
Potrivit Licitație publica.ro, denumirea completă a proiectului atribuit este „Servicii de audit financiar al proiectului ,,Revizuirea Planului de Management și a Regulamentului RBDD'' cod SMIS 123322“.  


Societatea care se va ocupa de furnizarea serviciilor de audit finaciar  pentru Administrația Rezervației Biosferei Delta Dunării este Agenția de Audit Financiar AFIL SRL.


Atribuirea a avut loc în data de 24.02.2022.   

 
Descrierea contractului

 
Achiziția de servicii având ca obiect auditarea in conformitate cu standardele internationale de audit si cu regulile aplicabile contractului de finantare a urmatoarelor aspecte privind proiectul cod SMIS 123322 ”Revizuirea Planului de Management si a regulamentului RBDD”: realitatea, legalitatea si eligibilitatea cheltuielilor declarate de beneficiar in cererile de rambursare, conformarea beneficiarului cu prevederile contractului de finantare, liniile bugetare prevazute in cererile de rambursare, concordanta informatiilor din cererile de rambursare cu sistemul contabil al beneficiarului, conformitatea cheltuielilor cu bugetul, conformitatea cheltuielilor cu normele privind achizitiile, verificarea sumelor incasate in cadrul proiectului.

Număr zile până la care se pot solicita clarificări înainte de data limită de depunere a ofertelor: 10 zile înainte de data limita dedepunere a ofertelor. Autoritatea contractantă va răspunde solicitărilor de clarificări privind documentația de atribuire cu 7 zile înainte de data – limită indicată în anunțul de participare simplificat.

Valoarea totala a achizitiei (fara TVA): 38800 RON
 
 
Despre Agenția de Audit Financiar AFIL SRL, firma câștigătoare  
 

Potrivit Confidas.ro., societatea a fost înființată în anul  2005 și are sediul social în Botoșani. Asociat unic și administrator este Luncă Irina, cu un aport părți sociale de 800 de lei.
 
Domeniul de activitate principal al firmei îl reprezintă activităţi de ambalare .
 
Pentru anul fiscal 2020, societatea a raportat cifra de afaceri de561.626 lei, profit net de 129.507  lei și un număr de 7 angajați.
 
Societatea nu a raportat puncte de lucru.

 Compania AGENTIA DE AUDIT FINANCIAR-AFIL SRL a încheiat 30 contracte de achiziții publice in valoare totală de 828.990,43  lei.
 
Printre autoritățile contractante se numără Asociatia Grupul de Actiune Locala “Valea Baseului de Sus”, Asociatia Grupul de Actiune Locala Codrii Bucovine, Societatea Nationala de Transport Gaze Naturale TRANSGAZ SA Medias
 
Societate are un număr de 30 de contracte publice.


 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.

 
În secțiunea „Documente“ puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe licitatiapublica.ro.
 
PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii