Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
01:01 07 05 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O firmă de apartament din Timișoara a câștigat contractul de furnizare materiale de protecție necesare primăriei Constanța

ro

15 Apr, 2021 00:00 1896 Marime text
  • Primăria Constanța a atribuit un contract pentru furnizare de materiale necesare pentru combaterea pandemiei
  • Valoarea totală a achiziției (fără TVA) este de 35.309.4 lei
  • Firma care a câștigat contractul este MMTOP SAFE, cu sediul social în Timișoara, înfiinţată în februarie 2020
  • Asociat unic este Popa Ovidiu Gabriel, care mai deține și Totalbus Servcom
  • MMTOP SAFE a câștigat anul trecut (procedura fiind contestată la CNSC) un lot din achiziția organizată de MAI pentru materiale de protecție în secțiile de votare la alegerile parlamentare
  • Firma avea sediul într-un apartament, iar conform contestației nu avea capacitatea de a distribui dezinfectanți către toată țara în aceeași zi

Primăria Constanța a atribuit un contract pentru furnizare de materiale necesare pentru combaterea pandemiei cu virusul COVID-19, pe trei loturi.
Prin achiziția realizată va creşte capacitatea de intervenţie în prevenirea şi combaterea infecţiilor cu virusul CoV - 2019, UAT Constanţa asigurând protecție împotriva acestui virus pentru angajaţi cât şi pentru cetăţenii cu care intră în contact pe perioada prestării serviciului.

Au fost achiziționate - mănuşi protecţie, dezinfectant TP1 pentru dezinfecția igienică a mâinilor prin frecare (gel) și măști protecţie.
Valoarea totală a achiziției (fără TVA) este de 35.309.4 lei.

Firma care a câștigat contractul este MMTOP SAFE, cu sediul social în Timișoara, înfiinţată în februarie 2020.

Potrivit RECOM, asociat unic este Popa Ovidiu Gabriel, care mai deține și Totalbus Servcom, niciuna din firme neavând profit și nici activitate evidentă legată de achiziții publice.
MMTOP SAFE a câștigat anul trecut (procedura fiind contestată la CNSC) un lot din achiziția organizată de MAI pentru materiale de protecție în secțiile de votare la alegerile parlamentare. Firma avea sediul într-un apartament, iar conform contestației nu avea capacitatea de a distribui dezinfectanți către toată țara în aceeași zi.

Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.

PRECIZĂRI:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii