Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
14:39 12 12 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O firmă cu acţionariat german şi-a adjudecat contractul de peste 80.000 de euro cu Nuclearelectrica

ro

14 Feb, 2017 00:00 799 Marime text
Pentru că modalitatea cea mai transparentă de a face cunoscute licitaţiile publice este cea online, ZIUA de Constanţa prezintă achiziţiile din Regiunea Sud-Est în cel mai accesibil şi uşor format. Firme norocoase, firme mai puţin norocoase în adjudecarea contractelor pe bani publici. Societăţi patronate de persoane care au legături directe cu instituţiile publice, „norocoasele“ se îmbogăţesc de la an la an, în timp ce alte firme nu au nicio şansă la achiziţiile publice. Contracte câştigate de firme deja celebre, contracte adjudecate de firme care se află la primele reuşite şi contracte obţinute de societăţi nou-înfiinţate. 

Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.

În urma unei negocieri directe, Societatea Naţională Nuclearelectrica SA, Sucursala CNE Cernavodă, a anunţat cine şi-a adjudecat contractul privind achiziţia de piese de schimb pentru multiplicatoare de turaţie.
 
Alegerea procedurii de negociere fără publicarea prealabilă a unui anunţ de participare a fost explicată prin faptul că lucrările / produsele / serviciile pot fi furnizate numai de un anumit ofertant, din motive tehnice. Potrivit anunţului de atribuire, câştigătoare a fost desemnată firma Voith Turbo SRL. Valoarea totală finală a contractului atribuit cu numărul 89 „Piese de schimb pentru multiplicatoare de turaţie“ este de 82.249,91 de euro 

Despre Voith Turbo SRL 

Firma are sediul social în Bucureşti, Sectorul 2, strada Barbu Văcărescu nr. 13. Capitalul social subscris, integral vărsat este, de 11.61.840 de lei. Asociaţii societăţii sunt: Voith Turbo Vertriebsgesellschaft Mbh, cu sediul social în Germania, cu 99,96041% din capitalul social, şi Voith Auslandsbeteiligungen Gmbh, cu sediul social tot în Germania, cu 0,03959% din capitalul social.

Ti-a placut articolul?

Comentarii