Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:06 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O firmă cu acționariat canadian a semnat cu Nuclearelectrica. Socitatea va încasa peste 49.000 de euro. Ce servicii va presta (document)

ro

16 Jan, 2019 00:00 3609 Marime text
Societatea Națională Nuclearelectrica SA a publicat rezultatele licitației pentru atribuirea contractului „Servicii de verificare și evaluare independentă a proceselor și activităților din CNE Cernavodă“. Astfel, contractul a fost obținut de societatea Kinectrics Nuclear România SRL, valoarea acestuia fiind de 49.500 de euro.
 
Persoanele cu funcție de decizie din cadrul autorității contractante sunt: Dan Bigu - director Sucursala CNE Cernavodă, Mihai Adrian - director Producție, înlocuitor de drept director de Operare, Titina Holobiuc - director economic CNE Cernavodă, Georgeta Ionescu - înlocuitor de drept director economic, Carmen Frunză - înlocuitor de drept director economic, Horațiu Ionescu - inginer-șef Planificare Strategică și Achiziții, Florin Georgescu - înlocuitor de drept inginer șef Planificare Strategică și Achiziții, Hada Mihaela - șef SCM și înlocuitor de drept inginer șef Departament Planificare Strategică și Achiziții, Predescu Cristian Ion - șef SPS și înlocuitor de drept inginer-șef Departament Planificare Strategică și Achiziții, Ileana Tiron - șef Serviciu Achiziții Servicii și Lucrări, Daniel Mircea - înlocuitor șef Serviciu Achiziții Servicii și Lucrări, Milica Răduță - consilier juridic principal, Dana Lavinia Vladu-Dinu - consilier juridic, Mariana Laslau - subinginer principal - Biroul Suport Achiziții. Persoane implicate în avizarea caietului de sarcini: Silviu Hada - expert CNE 1, Mircea Ionașcu - șef SAEI, Irina Florența Marin - șef DDMSM.
 

Date oficiale despre Kinectrics Nuclear România SRL

 
Potrivit Registrului Comerţului, societatea a fost înființată în anul 1993, sediul acestea fiind în Bucureşti. Capitalul social subscris: de 45.010 lei, integral vărsat, este compus din 4501părţi sociale. Valoarea unei părţi sociale este de 10 lei. Firma este controlată de Kinectrics International INC, din Canada, cu 99,53344% din capitalul social, și Axiom N.D.T. Corporation, din Canada, cu 0,46656% din capitalul social. Administratorii societății Kinectrics Nuclear România SRL, care desfășoară activităţi de inginerie şi consultanţă tehnică legate de acestea, sunt: Harris David Roy și Macdonald Exel Nancy Ann.
 
În anul fiscal 2015, firma cu 13 salariați a declarat o cifră de afaceri de 1.210.801 lei și o pierdere de 1.433.672 lei. De asemenea, în anul fiscal 2016, societatea cu 15 salariați a raportat o cifră de afaceri de 2.478.717 lei și o pierdere de 380.367 de lei. Situaţia financiară pe anul 2017 arată astfel: 21 de salariați, cifră de afaceri de 2.639.732 lei și un profit de 1.003.861 lei.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea „Documente“ puteți consulta anunțul de atribuire a contractului de pe licitatiapublica.ro.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii