Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:50 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O firmă cu acţionarat german vinde un agent chimic Unităţii Militare 02145 Constanţa. La ce foloseşte produsul (document)

ro

27 Jul, 2018 00:00 2268 Marime text
Ministerul Apărării Naţionale - Unitatea Militară 02145 Constanţa cumpără calce sodată de la Drager Safety România SRL din Bucureşti.
 
Produsul este utilizat în scufundări reale cu aparatele de scufundare cu circuit închis şi semiînchis. În manualele de utilizare a aparatelor de scufundare cu circuit închis şi semiînchis este menţionat tipul de calce sodată utilizată pentru fiecare aparat în parte: pentru caimano MK4 CSC - calce sodată Sofnolime® D grade; pentru Lar V, Lar VI, Lar VII, Lar VII combi şi Lar 7000 - calce sodată Dive Sorb® Pro.
 
Pentru buna funcţionare a aparatelor de scufundare cu circuit închis şi semiînchis (o parte din aparate sunt în perioada de garanţie) şi siguranţa în utilizare a aparatelor, cât şi a oamenilor care le utilizează în condiţiile scufundărilor, s-a decis să se achiziţioneze cele două mărci de calce sodată sau echivalentul lor, care poate fi utilizat în siguranţă pe tipurile de aparate menţionate. Termenul în care autoritatea contractantă va răspunde în mod clar şi complet tuturor solicitărilor de clarificare/informaţiilor suplimentare este până a doua zi înainte de data limită de depunere a ofertelor.

 Responsabili de atribuirea licitaţiei 

Persoanele care deţin funcţii de decizie în cadrul autorităţii contractante, responsabile de organizarea, derularea şi finalizarea procedurii de atribuire, sunt: Bogdan Dumitrescu, Paul Cazacu, Boanca Adrian, Pap Mihaela, Preda Mădălina. Comisia de evaluare este compusă din Frăţilă Cătălin, Ontică Adrian, Hanganu Iulian, Călin Ovidiu Ioan, Munteanu Cristian, Cristea Silvia, Gherghinescu Cătălin Dănuţ, Iordache Mihai Stefan, Chiripuci Nicuşor, Maxineanu Gabriel.

Drager Safety România SRL, în datele Registrului Comerţului 

Înmatriculată în anul 2002, firma are sediul social în Bucureşti. Capitalul social subscris, de 3740.000 de lei, integral vărsat, este compusă din 374.000 de părţi sociale. Valoarea unei părţi sociale este de 10 lei. Drager Safety România SRL este deţinută de Drager Safety Ag & Co Kgaa, asociat unic, cu sediul în Germania. Rizea Laurenţiu Adrian este administratorul firmei, care se ocupă de comerţul cu ridicata al altor maşini şi echipamente.
 
În anul fiscal 2015, firma cu 14 salariaţi a declarat o cifră de afaceri de 23.050.034 de lei şi un profit de 558.336 de lei. De asemenea, în anul fiscal 2016, firma cu 14 salariaţi a avut o cifră de afaceri de 22.494.520 de lei şi un profit de 660.999 de lei. Situaţia financiară pe anul 2017 arată astfel: 15 salariaţi, cifră de afaceri de 50.739.077 de lei şi profit de 1.038.319 lei.
 
În secţiunea „Documente“ puteţi consulta anunţul de atribuire a contractului de pe licitatiapublica.ro.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii