Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:14 04 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O firmă cu 0 angajați va face consultanță pentru Primăria Constanța! Este vorba despre spitalul policlinic promis de primarul Vergil Chițac (DOCUMENTE)

ro

01 Mar, 2022 00:00 3990 Marime text
  • În urmă cu câteva zile, Primăria Constanța a încheiat un contract pentru consultanță în vederea pregătirii proiectului –„Policlinică municipală, specializarea cardiologie și oncologie Constanța – spital nou“
  • SC Medical Management Consulting SRL este firma care va oferi consultanță pe acest proiect contra sumei de 120.000 lei fără TVA, vezi secțiunea „documente”
  • Potrivit www.confidas.ro, societatea a fost înființată în 2006, cu sediul în capitală iar în ultimul an fiscal a raportat o cifră de afaceri de 428.384 lei, un profit de 267.345 lei și 0 angajați
  • Asociat unic este Florian Daniel Purghel iar administrator Alina Cristina Purghel

 
Așa cum vă informam încă din luna februarie, fără nicio explicație, primarul Constanței, Vergil Chițac și echipa sa au decis ca viitorul spital policlinic să fie relocat pe Bulevardul Aurel Vlaicu, după cum reiese din documentul eliberat de municipalitate pe 10 februarie a.c..

Este vorba despre un Certificatul de Urbanism cu numărul 141 care vizează construirea unui spital pe Bulevardul Aurel Vlaicu: „Policlinică municipală, specializarea cardiologie și oncologie Constanța – spital nou, organizare de șantier“.

Valabilitatea actului de urbanism este de 12 luni.
 
Potrivit declarațiilor anterioare ale aceluiași Vergil Chițac, documentațiile proiectului pentru care s-au realizat deja licitații anul trecut urmau să fie depuse sub forma unei cerero de finanțare în cadrul Planului Național de Redresare și Reziliență (PNNR). Locația inițială era în incinta Spitalului Clinic de Boli Infecțioase.

În ședința extraordinară la Consiliului Local Municipal din luna iunie 2021, a fost supus la vot și un proiect de hotărâre privind trecerea a două terenuri de pe Bulevardul 1 Decembrie 1918, din imediata vecinătate a Spitalului Clinic de Boli Infecțioase, în domeniul public al municipiului.
În urmă cu câteva zile, Primăria Constanța a încheiat un contract pentru consultanță în vederea pregătirii proiectului –„Policlinică municipală, specializarea cardiologie și oncologie Constanța – spital nou“.

SC Medical Management Consulting SRL este firma care va oferi consultanță pe acest proiect contra sumei de 120.000 lei fără TVA, vezi secțiunea „documente”.

Potrivit www.confidas.ro, societatea a fost înființată în 2006, cu sediul în capitală iar în ultimul an fiscal a raportat o cifră de afaceri de 428.384 lei, un profit de 267.345 lei și 0 angajați.

Asociat unic este Florian Daniel Purghel iar administrator Alina Cristina Purghel.

Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea „Documente“ puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe licitatiapublica.ro.

PRECIZĂRI:
         
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:


Spitalul Municipal Policlinic se va construi la Constanța. Unde va fi amplasat. Ce spune primarul Chițac despre componentele proiectului

Una dintre firme, în atenția DNA. O asociere de companii bucureștene se va ocupa de servicii de proiectare pentru spitalul Municipal Policlinic Constanța
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii