Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:55 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O companie fără angajați va realiza serviciul de actualizare audit energetic pentru imobilul Spitalului de Boli Infecțioase?! (DOCUMENT)

ro

10 May, 2022 00:00 2958 Marime text
  • Câștigător este SC Cons Proiect 2003 SRL. Firma are sediul social în București și este administrată de Mirel Florin Delia, care este și asociat unic
  • În 2021, societatea a raportat o cifră de afaceri de 142.918 lei, un profit de 124.421 lei și 0 angajați
  • Potrivit contractului încheiat cu Primăria Constanța, vezi secțiunea „documente”, Cons Proiect SRL urmează să încaseze 22.000 lei fără TVA conform ofertei financiare
 

 
Primăria Constanța a încheiat un contract de prestări servicii privind achiziția serviciului de actualizare audit energetic pentru obiectivul de investiții "Creșterea eficienței energetice a imobilului Spitalul Municipal, Constanța".

Câștigător este SC Cons Proiect 2003 SRL. Firma are sediul social în București și este administrată de Mirel Florin Delia, care este și asociat unic.

În 2021, societatea a raportat o cifră de afaceri de 142.918 lei, un profit de 124.421 lei și 0 angajați.

Potrivit www.confidas.ro, societatea nu a mai fi derulat contracte de achiziții publice.

Potrivit contractului încheiat cu Primăria Constanța, vezi secțiunea „documente”, Cons Proiect SRL urmează să încaseze 22.000 lei fără TVA conform ofertei financiare.

Durata contractului este de 6 luni cu posibilitatea prelungirii cu acordul părților, prin act adițional.

Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.

PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Citește și:

Ce societate va furniza medicamente HIV pentru Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Constanța. Ce valoare are contractual (DOCUMENT)




 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii