Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
12:42 27 10 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O companie din Iași va realiza proiectul tehnic al noului Acvariu de la Constanța. Clădirea va avea suprafața construită la sol 2600 mp

ro

14 Oct, 2021 00:00 1824 Marime text


⦁ Consiliul Județean Constanța a atribuit prin procedură simplificată contractul de servicii de proiectare pentru obiectivul de investitie "Construirea, organizarea si dotarea unui nou Acvariu in cadrul Complexului Muzeal de Știinte ale Naturii Constanța"
⦁ Clădirea va avea suprafața construită la sol 2600 mp, cu un circuit vizitabil de minim 270 ml
⦁ Valoarea totală a achiziției (fără TVA) este de 535.500 lei
⦁ Câștigătorul contractul este societatea Expert Project Team, cu sediul social în Iași
⦁ Potrivit www.confidas.ro, societatea a încheiat 78 contracte de achiziții publice in valoare totală de 9.521.150,84 lei


Consiliul Județean Constanța a atribuit prin procedură simplificată contractul de servicii de proiectare (SF/DALI, PT+DDE, PAC și a documentațiilor complete necesare depunerii, obtinerii și predării către beneficiar a tuturor avizelor, acordurilor sau autorizatiilor) și asistență tehnică din partea proiectantului pentru obiectivul de investiție "Construirea, organizarea și dotarea unui nou Acvariu în cadrul Complexului Muzeal de Știinte ale Naturii Constanța".

Se propune realizarea unui nou Acvariu necesar îmbunatățirii diversității și atragerii de mai mulți vizitatori în Complexul Muzeal de Științe ale Naturii Constanța.

Clădirea va avea suprafața construită la sol 2600 mp, cu un circuit vizitabil de minim 270 ml.

Noul imobil trebuie să țină cont de arhitectura generală a zonei și de noile construcții care sunt executate sau în curs de execuție. Pentru a avea o imagine unitară se vor folosi materiale similare noului bazin (extindere Delfinariu) care este în curs de execuție și care este în imediata vecinatate. Se dorește o arhitectură organică modernă, cu materiale de actualitate (membrane translucente și transparente), pereti verzi și iluminare a fațadelor pe timpul nopții.


Valoarea totală a achiziției (fără TVA) este de 535.500 lei.

Câștigătorul contractul este societatea Expert Project Team, cu sediul social în Iași.

Despre Expert Project Team SRL

Compania a fost înființată din 2014, a a raportat în 2002 o cifră de afaceri de 4.184.363 lei și un profit net de 1.090.741 lei.
Asociații firmei sunt: Dumitru Constantin și Nicolae Sergiu Popoaiei, ultimul având și calitatea de administrator.

Potrivit www.confidas.ro, Expert Project Team S.R.L. a încheiat 78 contracte de achiziții publice in valoare totală de 9.521.150,84 lei.
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Citește și:

Inexplicabil! CJC-ul lui Țuțuianu a renunțat la proiectul eligibil al miniporturilor turistice în favoarea construcției unui nou acvariu care grevează bugetul

O nouă licitație pentru construirea, organizarea și dotarea unui nou Acvariu în Constanța


 

Ti-a placut articolul?

Comentarii