Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
10:21 18 01 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Nuclearelectrica, un alt contract cu Energotech. Despre ce este vorba (document)

ro

07 Mar, 2017 18:23 3029 Marime text
Pentru că modalitatea cea mai transparentă de a face cunoscute licitaţiile publice este cea online, ZIUA de Constanţa prezintă achiziţiile din Regiunea Sud-Est în cel mai accesibil şi uşor format. Firme norocoase, firme mai puţin norocoase în adjudecarea contractelor pe bani publici. Societăţi patronate de persoane care au legături directe cu instituţiile publice, „norocoasele“ se îmbogăţesc de la an la an, în timp ce alte firme nu au nicio şansă la achiziţiile publice. Contracte câştigate de firme deja celebre, contracte adjudecate de firme care se află la primele reuşite şi contracte obţinute de societăţi nou înfiinţate.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.Societatea Naţională Nuclearelectrica SA a atribuit un contract privind „servicii complete de reparaţii şi întreţinere instalaţii electrice şi frigotehnice aferente locuinţelor proprietate SNN SA, a spaţiilor de cazare şi a tuturor celorlalte obiective exterioare aflate în responsabilitateaBiroului Administrare Complex Cazare, CNE Cernavodă”.
 
Au fost primite două oferte, preţul cel mai scăzut fiind criteriul de atribuire. Pentru suma de 315,845.44 RON, fără TVA, a câştigat Energotech SA, o firmă înființată în anul 2002, în București.
 
Firma câştigătoare are un capital social de 350.000 de lei, acţionari fiind Mihai Tudor Cojocaru, Cristian Radu Cojocaru şi Florian Cojocaru, conform Registrului Comerţului consultat pe 7 martie 2017.
 
De-a lungul timpului, Nuclearelectrica a mai atribuit firmei Energotech şi alte contracte.


În secțiunea „Documente” poate fi consultat anunțul de atribuire publicat pe licitatiapublica.ro.

Citeşte şi

Sursa foto: ZIUA de Constanţa

Ti-a placut articolul?

Comentarii