Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:58 14 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Nuclearelectrica Serv a semnat un contract cu o firmă din Mureș. Despre ce este vorba? (DOCUMENT)

ro

05 Apr, 2023 11:51 1834 Marime text
  • Atribuirea a avut loc pe 16 martie 2023
 
Nuclearelectrica Serv SRL, societate din Cernavodă, deținută de Societatea Națională Nuclearelectrica SA, a atribuit un contract în urma unei licitații publice privind furnizarea de servicii de instruire privind lucrul la înălțime și salvarea de la înălțime.
 
Atribuirea contractului a avut loc la data de 16 martie 2023, rezultatul final fiind afișat la finele lunii pe platforma SEAP, iar câștigător este Vertiqual Engineering SRL, pentru suma de 10.500 de lei.
 
Vertiqual Engineering SRL
 
Societatea este fondată în anul 2009 și are sediul social în localitatea Corunca, județul Mureș. Activitatea principală a societății constă în „Fabricarea de odgoane, frânghii, sfori şi plase”, conform codului CAEN.
 
Asociați în firmă sunt Roland Andreas Szasz - 99% și Sanda Diana Szasz - 1%.  Administratorul firmei este Roland Andreas Szasz, care mai apare ca asociat unic la Vertiqual Properties SRL și asociat la Renania Trade SRL.
 
În anul 2021, firma câștigătoare a raportat 61 de salariați, la o cifră de afaceri de peste 20 de milioane de lei, cu un profit de 4,91 milioane de lei. Conform platformei confidas.ro, compania Vertiqual Engineering SRL a încheiat contracte de achiziții publice în valoare totală de 806.107,90 lei.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea „Documente“, puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe e-licitatie.ro.
 
Sursa foto: ZIUA de Constanța
 
PRECIZĂRI:

 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
 
Citește și:
 


 
Licitație la Nuclearelectrica Serv SRL, controlată de Nuclearelectrica SA! (DOCUMENT)

 
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii