Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:42 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Nuclearelectrica SA cumpără servicii de întreţinere pentru scanerele de bagaje cu raze X (document)

ro

08 Sep, 2018 00:00 1700 Marime text
Societatea Naţională Nuclearelectrica SA a atribuit un contract în urma unei licitaţii pentru achiziţionarea de servicii de întreţinere pentru scanere de bagaje cu raze X. Contractul a fost atribuit la data de 14 august 2018.
 
Persoanele cu funcţii de decizie din cadrul entităţii contractante cu privire la organizarea, derularea şi finalizarea procedurii de atribuire (inclusiv persoanele care au întocmit/avizat/aprobat caietul de sarcini) sunt: Marian Şerban - director general Adjunct (CNO), Dan Bigu - înlocuitor de drept director CNE Cernavodă, Titina Holobiuc - director economic CNE Cernavodă, Georgeta Ionescu - înlocuitor de drept director economic CNE Cernavodă, Carmen Frunză - înlocuitor de drept director economic, Horaţiu Ionescu – inginer-şef Departament Planificare Strategică şi Achiziţii, Florin Georgescu - înlocuitor de drept inginer-şef Departament Planificare Strategică şi Achiziţii, Ileana Tiron - şef serviciu Achiziţii Servicii şi Lucrări, Daniel Mircea - înlocuitor de drept şef serviciu Achiziţii Servicii şi Lucrări, Milica Răduţă - consilier juridic principal, Dana Lavinia Vladu-Dinu - consilier juridic, Mariana Laslău - subinginer principal - Birou Suport Achiziţii.

Persoane implicate în avizarea caietului de sarcini: Alexandru Lojniţa - şef Serviciu Protecţie Fizică şi Informaţii Clasificate, Neculai Florescu - şef Departament Dezvoltare şi Modernizare Sisteme de Management, Cosmin Creţu - coordonator Programe Speciale, Romeo Vlad - inginer operare CNE.
 
Valoarea totală a contractului a fost de 428.665 de lei, iar firma câştigătoare este Avsec Security Services SRL.
 
Societatea a luat fiinţă în 2009, cu sediul social în oraşul Voluntari. Capitalul social este de 500 de lei, cu un număr de 50 de părţi sociale, valoarea fiecăreia fiind de 10 lei. Asociaţi în firmă sunt Dan-Michael şi Luminiţa Georgescu, având drepturi egale. Ambii asociaţi au şi calitatea de administrator cu drepturi legale şi depline. Activitatea principală a firmei este, conform Registrului Comerţului, „activităţi de servicii privind sistemele de securizare”.
 
Situaţia financiară pe anul 2015 arată astfel: un număr de 6 salariaţi, un profit de 194.325 de lei, iar cifra de afaceri este de 387.320 de lei. În anul 2016, firma a avut 7 salariaţi, profitul a fost de 219.868 de lei, iar cifra de afaceri a fost de 456.721 de lei. Anul 2017 a însemnat un număr de 7 salariaţi, la o cifră de afaceri de 472.259 de lei, iar profitul a fost de 159.231 de lei.
 
În secţiunea „Documente“ puteţi consulta anunţul de atribuire a contractului de pe licitatiapublica.ro. 

Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii