Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
07:55 20 01 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Nuclearelectrica SA cumpără robinete și vane de la Automatic Valve Corporation (document)

ro

22 Feb, 2017 18:24 876 Marime text
Pentru că modalitatea cea mai transparentă de a face cunoscute licitaţiile publice este cea online, ZIUA de Constanţa prezintă achiziţiile din Regiunea Sud-Est în cel mai accesibil şi uşor format. Firme norocoase, firme mai puţin norocoase în adjudecarea contractelor pe bani publici. Societăţi patronate de persoane care au legături directe cu instituţiile publice, „norocoasele“ se îmbogăţesc de la an la an, în timp ce alte firme nu au nicio şansă la achiziţiile publice. Contracte câştigate de firme deja celebre, contracte adjudecate de firme care se află la primele reuşite şi contracte obţinute de societăţi nou-înfiinţate.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.
 

Societatea Națională Nuclearelectrica SA a atribuit, prin negociere fără anunț de participare, contractul privind achiziționarea de „piese de schimb esențiale - Automatic Valve”.
 
Potrivit anunțului de atribuire cu numărul 175856/21.02.2017, achiziția constă în robinete și vane. Estimat inițial la valoarea de 37.350.00 lei, contractual a fost atribuit pentru suma de 37.240,30 lei.
 
Operatorul economic căruia i-a fost atribuit contractual este Automatic Valve Corporation, cu sediul social în SUA.
 
În secțiunea „Documente” poate fi consultat anunțul de atribuire publicat pe licitatiapublica.ro.

 
Sursa foto: ZIUA de Constanţa
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii