Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:27 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Nuclearelectrica SA cumpără piese de schimb de la SMC România SRL (document)

ro

19 Sep, 2015 16:43 2222 Marime text
Societatea Naţională Nuclearelectrica SA, sucursala din Constanţa, a atribuit, la data de 15 septembrie, contractul „Piese de schimb SMC”, care nu a intrat sub incidenţa acordului privind contractele de achiziţii publice.

Potrivit anunţului cu numărul 161825/15.09.2015, criteriul de atribuire a fost „preţul cel mai scăzut". Procedura de negociere fără publicarea prealabilă a unui anunţ de participare a avut drept justificare motive tehnice, deoarece „lucrările/produsele/serviciile pot fi furnizate numai de un anumit ofertant”.

SMC România SRL este numele operatorului economic căruia i-a fost atribuit contractul. Estimat iniţial la valoarea de 4060.00 lei (fără TVA), acesta a fost contractat cu suma de 3763.00 lei (fără TVA).

Ce ştim despre firma câştigătoare

Cu sediul în Bucureşti, SMC România SRL a fost înfiinţată în luna septembrie a anului 1996.  Organizată ca societate cu răspundere limitată, firma are drept activitate „intermedieri în comerţul cu produse diverse”, potrivit Registrului Comerţului.        
 
SMC Corporation, cu sediul în Japonia, Tokyo, figurează drept asociat persoană juridică a firmei, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 88% / 88%. În calitate de asociaţi persoane fizice figurează Rosanna Cavagna, cetăţean italian, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 2.5% / 2.5%, şi D'Alessandro Walter, de asemenea cetăţean italian, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 9.5% / 9.5%.
 
D'Alessandro Walter mai figurează drept persoană împuternicită, cu calitatea de administrator şi funcţia de preşedinte în consiliul de administraţie. De asemenea, şi Rosanna Cavagna deţine calitatea de administrator şi funcţia de membru în consiliul de administraţie. Persoane împuternicite cu calitatea de administrator şi funcţia de membru în consiliul de administraţie mai sunt Ikuji Usui, cetăţean japonez, Lucio Moriggi, cetăţean italian, şi Victor Dahnovici, cetăţean român.
 
Potrivit vrajitorul.eu, în anul 2014, SMC România SRL a înregistrat o cifră de afacere de 18.210.790 lei, un profit net al exerciţiului de 4.278.370 lei şi 52 de salariaţi.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii