Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
16:07 18 12 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Nuclearelectrica SA cumpără echipamente de protecţie respiratorie (document)

ro

17 Mar, 2016 15:44 1456 Marime text

 

 

Pentru că modalitatea cea mai transparentă de a face cunoscute licitaţiile publice este cea online, ZIUA de Constanţa prezintă achiziţiile din Regiunea Sud-Est în cel mai accesibil şi uşor format. Firme norocoase, firme mai puţin norocoase în adjudecarea contractelor pe bani publici. Societăţi patronate de persoane care au legături directe cu instituţiile publice, „norocoasele“ se îmbogăţesc de la an la an, în timp ce alte firme nu au nicio şansă la achiziţiile publice. Contracte câştigate de firme deja celebre, contracte adjudecate de firme care se află la primele reuşite şi contracte obţinute de societăţi nou înfiinţate.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.


Societatea Naţională Nuclearelectrica SA cumpără echipamente de protecţie respiratorie, prin intermediul unui contract atribuit prin licitaţie deschisă. Acesta intră sub incidenţa acordului privind contractele de achiziţii publice.

Preţul cel mai scăzut a fost criteriul de atribuire. Numele operatorului economic căruia i-a fost atribuit contractul este Mate-Fin SRL. Estimat iniţial la valoarea de 4200000.00 EUR, fără TVA, acesta a fost atribuit la valoarea de 4157965.00 EUR, fără TVA, potrivit licitatiepublica.ro. În ceea ce priveşte firma câştigătoare, aceasta are adresa pe calea Rahovei, nr. 321, Bucureşti. Asociat majoritar este Ioan Vranceanu (51% acțiuni), originar din Constanţa, care deţine societatea împreună cu Victor Moisa (20% acțiuni), Teodor Dorin Moisa (15% acțiuni) şi Daria Gheorghiu (14% acțiuni). Mate-Fin SRL a fost înregistrată la Registrul Comerţului la data de 31.03.1992 și are ca obiect de activitate „comerț cu ridicata nespecializat”.
 
Conform vrajitorul.eu, la finalul anului 2014, Mate Fin SRL declarase o cifră de afaceri de 20.400.484 de lei, 61 de salariaţi şi un profit net de 3.802.163 de lei.

În secțiunea „Documente” poate fi consultat anunțul de atribuire publicat pe licitatiapublica.ro.

Ti-a placut articolul?

Comentarii