Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
16:31 15 12 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Nuclearelectrica SA cumpără discuri de rupere de la o firmă din Bucureşti (document)

ro

27 Dec, 2015 23:44 1221 Marime text
Pentru că modalitatea cea mai transparentă de a face cunoscute licitaţiile publice este cea online, ZIUA de Constanţa prezintă achiziţiile din Regiunea Sud-Est în cel mai accesibil şi uşor format. Firme norocoase, firme mai puţin norocoase în adjudecarea contractelor pe bani publici. Societăţi patronate de persoane care au legături directe cu instituţiile publice, „norocoasele“ se îmbogăţesc de la an la an, în timp ce alte firme nu au nicio şansă la achiziţiile publice. Contracte câştigate de firme deja celebre, contracte adjudecate de firme care se află la primele reuşite şi contracte obţinute de societăţi nou înfiinţate.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.

 
Societatea Naţională Nuclearelectrica SA a atribuit, prin negociere fără anunţ de participare, un contract privind achiziţia unor discuri de rupere.
Preţul cel mai scăzut a fost criteriul de atribuire. Precizăm că nu s-a organizat o licitaţie electronică.

Romanian Energy Services SRL a fost operatorul economic declarat câştigător. Estimat iniţial la suma de 394890.00 RON, fără TVA, contractul a fost achiziţionat la valoarea de 401434.00 RON, fără TVA.

În ceea ce priveşte firma câştigătoare, aceasta este din Bucureşti, Sector 2, şi se ocupă de „intermedieri în comerţul cu combustibili, minereuri, metale şi produse chimice pentru industrie”. Are un capital social subscris de 500 RON, integral vărsat. Asociat unic este Veronica Ştefania Constantin, din Urziceni, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 100% / 100%. Tot ea este şi administrator. De asemenea, deţine funcţia de administrator şi în firma Emerson Process Management România SRL, din Bucureşti.
 
Anunţul complet poate fi vizualizat în secţiunea „Documente" a acestui articol.

Ti-a placut articolul?

Comentarii