Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
05:43 17 01 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Nuclearelectrica SA a mai încheiat un contract cu o firmă din străinătate (document)

ro

17 Feb, 2016 23:25 1422 Marime text

 
Pentru că modalitatea cea mai transparentă de a face cunoscute licitaţiile publice este cea online, ZIUA de Constanţa prezintă achiziţiile din Regiunea Sud-Est în cel mai accesibil şi uşor format. Firme norocoase, firme mai puţin norocoase în adjudecarea contractelor pe bani publici. Societăţi patronate de persoane care au legături directe cu instituţiile publice, „norocoasele“ se îmbogăţesc de la an la an, în timp ce alte firme nu au nicio şansă la achiziţiile publice. Contracte câştigate de firme deja celebre, contracte adjudecate de firme care se află la primele reuşite şi contracte obţinute de societăţi nou înfiinţate.
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.

 

  
Societatea Naţională Nuclearelectrica SA a atribuit, prin negociere fără anunţ de participare, un contract pentru achiziţia unui robinet cu ventil.
 
Justificarea alegerii procedurii de negociere fără publicarea prealabilă a unui anunţ de participare este următoarea: „Lucrările / produsele / serviciile pot fi furnizate numai de un anumit ofertant, din motive tehnice”.
 
Numele operatorului economic căruia i-a fost atribuit contractul este Thompson Valves LTD, ce are sediul în UK. Estimat iniţial la valoarea de 73219.00 RON, fără TVA, acesta a fost achiziţionat la valoarea de 68857.00 RON, fără TVA.
 
Anunţul complet poate fi vizualizat în secţiunea „Documente" a acestui articol.

Ti-a placut articolul?

Comentarii