Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
03:29 26 04 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Nuclearelectrica SA a încheiat un alt contract cu o firmă din SUA (document)

ro

20 Apr, 2016 22:28 1431 Marime text

Pentru că modalitatea cea mai transparentă de a face cunoscute licitaţiile publice este cea online, ZIUA de Constanţa prezintă achiziţiile din Regiunea Sud-Est în cel mai accesibil şi uşor format. Firme norocoase, firme mai puţin norocoase în adjudecarea contractelor pe bani publici. Societăţi patronate de persoane care au legături directe cu instituţiile publice, „norocoasele“ se îmbogăţesc de la an la an, în timp ce alte firme nu au nicio şansă la achiziţiile publice. Contracte câştigate de firme deja celebre, contracte adjudecate de firme care se află la primele reuşite şi contracte obţinute de societăţi nou înfiinţate.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.


Prin negociere fără anunţ de participare, Societatea Naţională Nuclearelectrica SA a atribuit un contract privind achiziţia unor piese de schimb critice – Devar. Contractul nu intră sub incidenţa acordului privind contractele de achiziţii publice.

Numele operatorului economic căruia i-a fost atribuit contractul este Devar Inc, cu sediul în Bridgeport, Statele Unite ale Americii. 
Nuclearelectrica nu se află la prima colaborare cu Devar Inc, de la care a mai cumpărat, în trecut, piese de schimb critice - Traductoare DEVAR.

Anunţul complet, publicat pe licitatiepublica.ro, poate fi vizualizat în secţiunea „Documente" a acestui articol.

Ti-a placut articolul?

Comentarii