Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
10:43 16 01 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Nuclearelectrica SA a contractat servicii de reparaţie pentru motoarele electrice ale FCN Piteşti (document)

ro

29 Jan, 2015 18:59 2250 Marime text
Societatea Naţională Nuclearelectrica SA, cu adresa pe strada Polonă din Bucureşti, a încheiat un contract de servicii de întreţinere şi reparare pentru FCN Piteşti, potrivit LicitatiaPublica.ro.
 
Prin acest contract se doreşte contractarea de la operatorul economic declarat câştigător, de servicii de reparare şi de întreţinere a motoarelor electrice.
 
Valoarea totală finală a contractului este de 52.180 de lei.

Firma câştigătoare

Înregistrată la data de 13.09.2006, Robotsnet Consulting SRL are ca principal obiect de activitate „Fabricarea altor maşini şi utilaje specifice n.c.a”, conform Registrului Comerţului.
 
Asociaţi în firmă sunt Paraschiva Catană şi Cornel Catană. La finalul anului 2013, Robotsnet Consulting SRL  declarase o cifră de afaceri de 5.961.275 de lei şi un număr mediu de 2 salariaţi.
 
Din punct de vedere a analizei indicatorilor financiari, Vrajitorul.eu arată că firma se află într-o situaţie financiară bună. Indicatorii de profitabilitate precum şi soliditatea indicatorilor de solvabilitate garantează o evoluţie lipsită de riscuri în perioada următoare. În următoarele 6-12 luni firma nu va întâmpina dificultăţi în achitarea obligaţiilor de plata faţă de partenerii de afaceri.
 
Marja profitului net este ridicată având în vedere industria din care face parte. Firma prezintă un nivel ridicat de stabilitate (28.6% faţă de % media industriei). Evoluţia cifrei de afaceri este mai bună decât cea a industriei din care face parte. Firma prezintă un risc scăzut decât sectorul de activitate din care face parte (131.15% faţă de % media industriei).
 
Randamentul activelor este semnificativ mai mare decât al industriei din care face parte. Firma prezintă un risc foarte scăzut comparativ cu firmele competitoare şi are perspective solide de dezvoltare. Randamentul capitalurilor este semnificativ mai mare comparativ cu industria din care face parte firma. Firma prezintă un risc foarte scăzut comparativ cu firmele competitoare şi fructifică excelent capitalul existent (44.86% faţă de % media industriei).
 
Nivelul datoriilor în total activ este semnificativ mai mare comparativ cu media industriei din care face parte. Firma are capitaluri proprii foarte reduse şi acest aspect poate afecta menţinerea echilibrului financiar (35.74% faţă de % media industriei). Firma încasează facturile emise în termene mult mai lungi decât media industriei din care face parte. Încasarea la termene foarte mari a creanţelor creează lipsa de lichidităţi şi dezechilibru financiar (118zile faţă de zile media industriei).
 
La data de 12.21.2010, compania a mai câştigat o licitaţie prin care furniza COMPLEXULUI ENERGETIC CRAIOVA motoare electrice în valoare de 65.000 de lei.

Anunţul complet poate fi vizualizat în secţiunea "Documente" a acestui articol

Sursa foto: clubafaceri.ro
    

Ti-a placut articolul?

Comentarii