Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:38 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Nuclearelectrica SA a atribuit un contract de peste 24.000 de euro unei societăți din București (document)

ro

11 Oct, 2019 00:00 1714 Marime text
Societatea Națională Nuclearelectrica SA cumpără robineți de reținere de la Avant Com SR din București. Contractul are o valoare de 24.060 euro.
 
Produsele vor fi utilizate pentru realizarea programelor de mentenanță preventivă și corectivă, respectiv înlocuire robineți de reținere, din cadrul sistemului de condensat principal, sistemului de site rotative pentru apă răcire condensator apă tehnică și sistemului de pretratare apă, în conformitate cu procedurile CNE în vigoare.
 
Persoanele cu funcție de decizie din cadrul autorității contractante cu privire la organizarea, derularea și finalizarea procedurii de atribuire sunt: Dan Bigu - director CNE Cernavodă, Adrian Mihai - înlocuitor de drept director CNE Cernavodă, Titina Holobiuc - director economic CNE Cernavodă, Georgeta Ionescu - înlocuitor de drept director economic CNE Cernavodă, Carmen Mihaela Frunza - înlocuitor de drept director economic CNE Cernavodă, Horațiu Ionescu - inginer șef Departament Planificare Strategică și Achiziții (DPSA), Cristian Predescu - înlocuitor de drept inginer șef DPSA, Florin Georgescu - șef Serviciu Achiziții Produse (SAP), Corina Moldoveanu - înlocuitor de drept șef SAP, Dănuț Udrea - șef SIP Cristina Gheorghiu - înlocuitor de drept șef SIP, Florența Irina Marin - șef DDMSM, Ionuț Zaharov - înlocuitor șef DDMSM, Aurel Nicolae - șef Secție Pregătire Lucrări (SPL), Adrian Ionuț Bălașa - înlocuitor de drept SPL, Cristian Miron - înlocuitor de drept SPL, Laurențiu Decebal Moineagu - înlocuitor de drept SPL, Mariana Laslau - Evaluare costuri, Mililca Răduța - consilier juridic principal, Dana Lavinia Dinu Vladu - consilier juridic.
 

Avant Com SRL, în datele Registrul Comerțului

 
Înființată în anul 1997, Avant Com SRL are sediul în București. Capitalul social subscris de 120.000 lei,  integral vărsat, este compus din 12000 de părți sociale. Valoarea unei părți sociale este de 10 lei. Asociați persoane fizice sunt: Necula Florin Dan, cu 75% din capitalul social, Balas Nicolae Cristian, cu 25% din capitalul social. Administratorii firmei, care desfășoară activități de comerț cu ridicata al combustibililor solizi, lichizi și gazoși și al produselor derivate, sunt Necula Florin Dan și Balaș Nicolae Cristian.
 
În anul fiscal 2016, societatea cu 4 salariați a declarat un profit de 1.262.626 lei și o cifră de afaceri de 6.010.835 lei. De asemenea, în anul fiscal 2017, Avant Com SRL a avut 4 salariați, un profit de 2.498.073 lei și o cifră de afaceri de 10.519.833 lei. Situația financiară pe anul 2018 arată astfel: 4 salariați, un profit de 2.706.354 lei și o cifră de afaceri de 10.966.930 lei.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea „Documente“, puteți consulta anunțul de atribuire a licitației la care facem referire.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii