Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
14:22 18 01 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Nuclearelectrica SA a atribuit contractul de servicii de curăţenie către Unify Co Ltd SRL (document)

ro

24 Nov, 2016 18:11 1211 Marime text
Pentru că modalitatea cea mai transparentă de a face cunoscute licitaţiile publice este cea online, ZIUA de Constanţa prezintă achiziţiile din Regiunea Sud-Est în cel mai accesibil şi uşor format. Firme norocoase, firme mai puţin norocoase în adjudecarea contractelor pe bani publici. Societăţi patronate de persoane care au legături directe cu instituţiile publice, „norocoasele“ se îmbogăţesc de la an la an, în timp ce alte firme nu au nicio şansă la achiziţiile publice. Contracte câştigate de firme deja celebre, contracte adjudecate de firme care se află la primele reuşite şi contracte obţinute de societăţi nou înfiinţate.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.


Societatea Naţională Nuclearelectrica SA a atribuit contractul de servicii de curăţenie. Potrivit anunţului de atribuire numărul 203403/24.11.2016, contractul constă în servicii complete de curăţenie a locuinţelor proprietate SNN SA, a spaţiilor de cazare şi a tuturor celorlalte Obiective Exterioare aflate în responsabilitatea Biroului Administrare Complex Cazare, CNE Cernavodă.
 
Estimat iniţial la suma de 344.702 lei, contractul a fost atribuit pentru suma de 343.237,9 lei către Unify CO LTD SRL.
 
Înființată în 1992, Unify Co Ltd SRL cu sediul social în Cernavodă, pe strada Valea Cişmelei numărul 9, județul Constanţa, are un capital social subscris de 300.000 lei, integral vărsat, iar activitățile principale sunt „lucrările de pardosire şi placare a pereţilor”. Asociatul unic al firmei este Șerban Călin ce deține și funcția de administrator cu puteri depline.
 
În secțiunea „Documente” poate fi consultat anunțul de atribuire publicat pe licitatiapublica.ro.


Sursa foto: ZIUA de Constanţa

Ti-a placut articolul?

Comentarii