Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
12:14 17 01 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Nuclearelectrica încheie un contract cu o firmă din Italia (document)

ro

20 May, 2016 07:57 1981 Marime text

Pentru că modalitatea cea mai transparentă de a face cunoscute licitaţiile publice este cea online, ZIUA de Constanţa prezintă achiziţiile din Regiunea Sud-Est în cel mai accesibil şi uşor format. Firme norocoase, firme mai puţin norocoase în adjudecarea contractelor pe bani publici. Societăţi patronate de persoane care au legături directe cu instituţiile publice, „norocoasele“ se îmbogăţesc de la an la an, în timp ce alte firme nu au nicio şansă la achiziţiile publice. Contracte câştigate de firme deja celebre, contracte adjudecate de firme care se află la primele reuşite şi contracte obţinute de societăţi nou înfiinţate.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.

Societatea Naţională Nuclearelectrica SA cumpără „piese de schimb pentru acţionari pneumatice”, printr-un contract atribuit prin negociere fără anunţ de participare. Contractul nu intră sub incidenţa acordului privind contractele de achiziţii publice, potrivit licitatiepublica.ro.

Numele operatorului economic căruia i-a fost atribuit contractul este Biffi Italia SRL, din Fiorenzuola d'Arda, Italia. Preţul cel mai scăzut a fost criteriul de atribuire. Estimat iniţial la suma de 14170.00 euro, fără TVA, contractul a fost atribuit pentru suma de 10015.10 euro, fără TVA, 44,567.95 RON.

În secțiunea „Documente” poate fi consultat anunțul de atribuire publicat pe licitatiapublica.ro. 

Ti-a placut articolul?

Comentarii