Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
01:48 20 01 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Nuclearelectrica cumpără filtre de la o firmă din Cluj Napoca (document)

ro

09 Feb, 2016 19:43 1388 Marime text
Pentru că modalitatea cea mai transparentă de a face cunoscute licitaţiile publice este cea online, ZIUA de Constanţa prezintă achiziţiile din Regiunea Sud-Est în cel mai accesibil şi uşor format. Firme norocoase, firme mai puţin norocoase în adjudecarea contractelor pe bani publici. Societăţi patronate de persoane care au legături directe cu instituţiile publice, „norocoasele“ se îmbogăţesc de la an la an, în timp ce alte firme nu au nicio şansă la achiziţiile publice. Contracte câştigate de firme deja celebre, contracte adjudecate de firme care se află la primele reuşite şi contracte obţinute de societăţi nou înfiinţate.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.


Societatea Naţională Nuclearelectrica SA a atribuit un contract privind achiziţionarea de „filtre, prefiltre sistem ventilaţie”. Preţul cel mai scăzut a fost criteriul de atribuire, contractul fiind încheiat cu firma Pro Tehnic SRL, cu sediul în Cluj Napoca, pe bulevardul Aurel Vlaicu.
 
Înfiinţată în anul 2003, firma Pro Tehnic SRL se ocupă de „comerţ cu ridicata nespecializat” şi are un capital social subscris de 200 de lei. Potrivit Registrului Comerţului, societatea îl are drep asociat unic pe Valentin Miheţiu, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 100% / 100%. Acesta mai apare drept asociat şi într-o altă firmă din Cluj-Napoca, Rotehnic SRL, în funcţiune.

Firma a înregistrat, la sfârşitul anului 2014, o cifră de afaceri de 13.566.891 lei, un profit de 1.619.371 lei şi opt salariaţi.

Anunţul complet poate fi vizualizat în secţiunea „Documente" a acestui articol.

 

Ti-a placut articolul?

Comentarii