Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
09:49 25 05 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Nuclearelectrica cumpără “Ansambluri cap cilindrii telescopici MID” (document)

ro

24 Nov, 2015 15:54 1615 Marime text
Pentru că modalitatea cea mai transparentă de a face cunoscute licitaţiile publice este cea online, ZIUA de Constanţa prezintă achiziţiile din Regiunea Sud-Est în cel mai accesibil şi uşor format. Firme norocoase, firme mai puţin norocoase în adjudecarea contractelor pe bani publici. Societăţi patronate de persoane care au legături directe cu instituţiile publice, „norocoasele“ se îmbogăţesc de la an la an, în timp ce alte firme nu au nicio şansă la achiziţiile publice. Contracte câştigate de firme deja celebre, contracte adjudecate de firme care se află la primele reuşite şi contracte obţinute de societăţi nou înfiinţate.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.


Societatea Naţională Nuclearelectrica SA a atribuit, prin licitaţie deschisă, un contract privind furnizarea de “Ansambluri cap cilindrii telescopici MID”. Este vorba despre piese pentru maşini sau pentru motoare hidraulice.
Criteriul de atribuire a fost “preţul cel mai scăzut”. S-au primit două oferte de la agenţi economici, la o valoare estimată totală a contractului de 189.768 lei, însă a câştigat unul singur. Este vorba despre Titan Echipamente Nucleare SA, cu sediul pe bulevardul Basarabia, nr. 250, sector 3, Bucureşti. Valoarea totală a contractului este de 28.500 euro (126.468,75 lei)

Societatea Titan Echipamente Nucleare a fost înregistrată la data de 27.05.1991, potrivit Registrului Comerţului. Obiectul de activitate al societăţii este „fabricarea altor maşini şi utilaje specifice”.
Asociaţi în cadrul companiei sunt Bertrand Freres et Compagnie din Liban şi SIF Muntenia, acesta din urmă cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 4,245%.
Principalele categorii de produse oferite de Titan Echipamente Nucleare sunt echipamente din Sistemul de Manipulare Combustibil Nuclear şi Echipamente pentru depozitarea combustibilului uzat în bazinul de stocare.
Potrivit vrajitorul.eu, la finalul anului 2013, compania SC Titan Echipamente Nucleare SA declarase o cifră de afaceri de 9.698.661 de lei şi un număr de 90 de salariaţi. Din punct de vedere a indicatorilor financiari, compania se află într-o situaţie financiară precară. Nivelul profitabilităţii operaţionale, precum şi al indicatorilor de solvabilitate nu pot garanta o evoluţie total lipsită de riscuri în perioada următoare. Firma întâmpină dificultăţi în achitarea obligaţiilor de plata faţă de partenerii de afaceri. mai arată sursa citată.


Fotografia are doar scop ilustrativ

Ti-a placut articolul?

Comentarii